2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟اینجا دیدم برای یکساله کتاب میخونن گفتم من چقد عقبم😐😯

ن بابا بچه هنو بلدنیس حرف بزنه

خودت براش داستان بگو

مثلا امروز ماملن بزرگت ک میشه مادرشوهر من بهم‌متلک گفت و....😂

به اسم کاربریم گیرندین اعصاب ندارم

بله اصلا مهم نیست گوش میده یا نه شما هر بار بیرون میبریش واسش کتاب بخر بده دستش حتی اگه پاره هم کرد اشکال نداره ولی بعدها که بزرگتر میشه میبنید با کتاب انس گرفته. بچه من اینطوری بود الان که بزرگ شده خود به خود هر بار می ریم بیرون یک کتاب میگره هر شبم تا کتاب نخونه نمیخوابه. توی مدرسه نسبت به هم سالاش روخوانیشم قوی تره

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

بغلش کن

وقتی موهاشو ناز میکنی ، یا پشتشو ماساژ میدی

براش لالایی های قشنگ بخون از حفظ

بعد به مرور که گوشش عادت کرد با صدای بجگونه براش داستان مناسب سنش بخون

چون بچه زیر سه سال کتابو پاره میکنه یا میخاد نگاه کنه

من دخترمو از دو تا سه سالگی خودم قصه خوندم از خودم

از 3 کتاب و رنگ آمیزی وارد دنیای دخترم شد

و از سه سالگی کلاسای قصه گویی بردمش که واقعا" تو اعتماد به نفس بچه ها عالیه

بله اصلا مهم نیست گوش میده یا نه شما هر بار بیرون میبریش واسش کتاب بخر بده دستش حتی اگه پاره هم کرد ...

چه جالب مرسی..من خودم اهل کتاب نیستم ولی همسرم شدیدا عاشق کتاب خوندن هررر شب کتاب میخونه بقول خودش اگه سرکار نمیرفتم تمام روز کتاب میخوندم .دوست دارم پسرمم به پدرش بره کمی

💔 .🖤

پسر منم کتابارو پاره میکنه. شبا هم حتما باید تاریک باشه تا بخوابه نمیتونم کتاب بخونم براش. داستان های من دراوردی براش میگم. امشب هم قسمت سوم داستان سیب و کرم خاکی رو گفتم براش😂😂😂😂😂