2777
2789
عنوان

ضرورت یادقیامت و عذاب الهی

281 بازدید | 14 پست

علی بن ابی‌طالب در خطبه‌ای در مورد ضرورت یاد قیامت و عذاب الهی چنین می‌گوید:

مردم! شما چونان مسافران در راهید، که در این دنیا فرمان کوچ داده شدید، که دنیا خانهٔ اصلی شما نیست و به جمع‌آوری زاد و توشه فرمان داده شدید.

آگاه باشید این پوست نازک تن، طاقت آتش دوزخ را ندارد، پس به خود رحم کنید. شما مصیبت‌های دنیا را آزموده‌اید، آیا ناراحتی یکی از افراد خود را بر اثر خاری که در بدنش فرورفته، یا در زمین‌خوردن پایش مجروح شده، یا ریگ‌های داغ بیابان او را رنج داده، دیده‌اید که تحمل ان مشکل است؟

پس چگونه می‌شود تحمل کرد که در میان دو طبقه آتش، در کنار سنگ‌های گداخته، هم‌نشین شیطان باشید؟

آیا می‌دانید وقتی مالک دوزخ بر آتش غضب کند، شعله‌ها بر روی هم می‌غلتند و یکدیگر را می‌کوبند؟ و آنگاه که برآتش بانگ زند میان در‌های جهنم به هر طرف زبانه می‌کشد؟‌

ای پیر سالخورده، که پیری وجودت را گرفته‌است، چگونه خواهی بود آن گاه که طوق‌های آتش به گردن‌ها انداخته شود و غل و زنجیر‌های آتشین به دست و گردن افتد چنان‌که گوشت دست‌ها را بخورد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعـا دغدغه منـ ه ... بهش فکر میکنمـ ؛ خیلی روی سبک زندگی و رفتاری موثره√

تو تاپیک های مذهبی منو تگ کنید تا بیشتر یاد بگیرم. علاقه مندم √

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

اگه هر کسی به موضوع فکر ودرک کنه وقتی میخواد گناه کنه تن وبدنش میلرزه وانجام نمیده 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

متاسفانه نکته مهم اینه که همه مون از قیامت خوب میدونیم وبلدیم ولی خودمون رو زدیم به خواب .....وقتی کسی واقعا خوابه باکوچکترین صدایی بیدار میشه ولی وقتی کسی خودش رو به خواب زده اگه بمب هم بغل گوشش منفجر بشه از خواب بیدار نمیشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
متاسفانه نکته مهم اینه که همه مون از قیامت خوب میدونیم وبلدیم ولی خودمون رو زدیم به خواب .....وقتی ک ...

درسته....سرگرم دنیا شدیم..زندگی روتین روزمره...خاصیت دنیا هم همینه انسان رو سرگرم لهو و لعب میکنه...انشالله همه عاقبت بخیر بشیم.التماس دعا

من خودم یه مادر شوهرم وقتی به شب اول قبرم فکر میکنم به قیامت وعذابش فکر میکنم وقتی به پل صراط ولغزش پاهام روی این پل فکر میکنم به عروسم تعظیم میکنم وتا آنجا که میتونم بهش محبت میکنم ودلش رو نمیشکنم که آه بکشه .....بعد اون دنیا یه لنگه پا بایستم وجواب بدم وروسیاه وشرمنده بشم 

درسته....سرگرم دنیا شدیم..زندگی روتین روزمره...خاصیت دنیا هم همینه انسان رو سرگرم لهو و لعب میکنه... ...

آخه بدبختی اینه که وقتی کسی هم بخواد مثلا مثل تاپیک شما ..  ..تلنگری بزنه فوری جواب هایی میدن که آدم رو پشیمون میکنند