2777
2789
عنوان

رابطه زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 20 پست
اصن با کار کردن من مخالف چ تو خونه چ بیرون از خونه میگ کار فقط مال مرد

پس بزارچشمت کور دندش نرم کارکنه بخره بیار بخوربپز بپوش خوش باش..خلاصه منظورم یعنی پای دلت نشین عمر فقط یکباره برگشتم نداره..بخودت خوش بگذرون...تلاشی که برای عوض کردن اونو حل کردنه مشکلاته لاینحل میزاری برای خودتو بچه ت بزار...بخودت خوشی رو تلقین کن الان همه خونه نشینن مگه محض نیاز بیرون برن بقوله تو واکسن بچه..پس بخودت سخت نگیر

الهی و ربی من لی غیرک
پس بزارچشمت کور دندش نرم کارکنه بخره بیار بخوربپز بپوش خوش باش..خلاصه منظورم یعنی پای دلت نشین عمر ف ...

آره گفتنش راحته ولی ی چیزی ب اسم محبت عشق دوست داشتن هست ک من دلم میخواست تجربش کنم دلم میخواست یکی بهم محبت کنه وقتای ک دلم گرفته باهاش صحبت کنم خوش باشیم بگیم بخندیم اینا هستن ک بیشتر منو اذیت میکنه منم زنم جنسم از آهن نیست ک😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گفتنش راحته ولی ی چیزی ب اسم محبت عشق دوست داشتن هست ک من دلم میخواست تجربش کنم دلم میخواست یکی ...

منم زنم ...حس کردم که میگم...الکی حرف نمیزنم چندین ساله با همچی مردی سرو کله زدم...ده یازده ساله همین راهه تورو رفتم تونرو غلطه نرو جانم نرو...فکری بحاله خودت کن تا داغون نشدی 

حتی چاییشو میریختم نعلبکی سردبشه بعدبیدارش میکردم همیییشه حوله ی گرم...همیشه گشنه موندم تا بیاد اما سیربود/همیشه جمع کردم یکهو به بادداد/حسرتش به دلم مونده یکبار از دربیاد اون بمن بگه خسته نباشی/بزار من به بچم دیکته بگم/بزار کوچیکه رو من بخوابونم/چندین سال محبت کردم بعد رسما برووش اوردم توهم بایداینجوری باشی/بعدگفتم حسرت میخورم محبت نداری/اللن دیگه شکستم...نمیخوامش/گدایی محبت بسه/حیفه گریه هام حتی ناراحتی هام/به عشقه کی بیاده کی؟کی گف دستت دردنکنه؟هنو سره دلشو واکنی من زن نیستم...کاری واسش نکردم/چون کارهای سطحی بچه هامو میدم خودشون مادر ظالمم مادری بلدنیستم..خودخواهم..بچه دهرساله به خواهره سه سالش آب بده من خودخواهم؟من بایدبچه ده ساله رو حاصرکنم تکالیفشو بگم؟؟

الهی و ربی من لی غیرک
منم زنم ...حس کردم که میگم...الکی حرف نمیزنم چندین ساله با همچی مردی سرو کله زدم...ده یازده ساله همی ...

من معذرت میخوام منظوری نداشتم هر کسی ب ی اندازه ای توی زندگیش سختی کشیده ولی من نمیتونم نادیده بگیرم خیلی سعی کردم خودم باشمو خودم ولی نمیشه ی چیزی این وسط اذیتم میکنه خیلی دلم میخواد بگم بی خیال بابا ولی نمیشه ک نمیشه..

.

من معذرت میخوام منظوری نداشتم هر کسی ب ی اندازه ای توی زندگیش سختی کشیده ولی من نمیتونم نادیده بگیرم ...

خواهش میکنم جانم...خواستم بدونیکه نفسم اصلا و ابدا از جای گرم بلندنمیشه خیلی هم سرده یخ

حاله یک زمانه منوداری اما بخوای نخوای انسان بلاخره یه روزی یه جایی یه ساعتی طاقتش طاق میشه و هیچی بجز سکوت و صبر علاجش نیس که نیس

الهی و ربی من لی غیرک
خواهش میکنم جانم...خواستم بدونیکه نفسم اصلا و ابدا از جای گرم بلندنمیشه خیلی هم سرده یخ حاله یک زما ...

من فک کنم شما قوی تر باشی ی بار طاقتم سر امد قرص خوردم ولی هیچیم نشد اون موقع بچه نداشتم ولی الان ی پسر دارم ک بخاطرش میتونم کوه رو هم جابه جا کنم ولی بعضی روزا کم میارم میشنم فقط گریه میکنم الانم از اون روزاست