2777
2789
عنوان

رابطه زن و شوهری

471 بازدید | 20 پست

سلام کسی هست باهاش دردو دل کنم..دیگ خسته شدم نمیدونم چکار کنم شوهرم خیلی بد اخلاق بد دهن رفتارش اینهو بچه ها میمونه بعضی وقتا ب سرم میزنه خودکشی کنم ولی جرئت این کارم ندارم بخاطر بچه امه ک شده میخوام قوی باشم ولی واقعا دیگ نمیتونم حالم خیلی بده بگین چکار کنم..😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نمونه بگو بفهمیم در چ حده

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

یکم بیشتر تعریف کن ..یهویی بگم چه کنی؟واسه خودت زندگی کن فقط درحد لزوم و نیاز حرف بزن باهاش معاشرت و صحبت کن...برو توو نخ خودت..باشگاه..دورهمی...کلاس اموزشی..خیاطی ارایشگری..زبان خارجه...

الهی و ربی من لی غیرک
یکم بیشتر تعریف کن ..یهویی بگم چه کنی؟واسه خودت زندگی کن فقط درحد لزوم و نیاز حرف بزن باهاش معاشرت و ...

مگ میشه اصلا میگه تو ک بچه داریی نباید هیچکاری کنی فقط بشین تو خونه یا وقتاییم ک باهاش حرف نمیزنم بیشتر اعصبانی میشه واقعا ک ازش متنفرم 

باورتون میشه من فقط شاید واسه واکسن بچه یا ی چیزی ک مربوط ب بچه باشه میرم بیرون

یه نمونه بگو بفهمیم در چ حده

مثلا چن وقت پیش میخواستیم بریم عروسی من کتو شلوارشو آماده کردم براش خودش یادش رفت برش داره برادرم همراهمون بود وسط راه یادمون امد ک ورش نداشتم محکم کوبید تو سرم شروع کرد فوش دادن من از اول تا آخرش ک رسیدیم فقط داشتم گریه میکردم یک ساعت بعد شروع کرد ب خنندیدن ک یعنی از دل من در بیاره ولی نمیفهمه وقتی دلمو بشکونه هزار سالم ک بگذره من فراموش نمیکنم

مثلا چن وقت پیش میخواستیم بریم عروسی من کتو شلوارشو آماده کردم براش خودش یادش رفت برش داره برادرم هم ...

عزیزم پیش مشاوره هم رفتین؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
مگ میشه اصلا میگه تو ک بچه داریی نباید هیچکاری کنی فقط بشین تو خونه یا وقتاییم ک باهاش حرف نمیزنم بی ...

کاره خونه واس خودت جور کن بلاخره یکی دور اطراف فامیل کاره توی خونه انجام میدن..هویه کاری دور سرویس عروس/چمدونم خیاطی..بسته بندی...بهانه شه..تو هم نرو بیرون توی خونه انجام بده/سره خودتو گرم کن تا افسردگی نگرفتی

الهی و ربی من لی غیرک
کاره خونه واس خودت جور کن بلاخره یکی دور اطراف فامیل کاره توی خونه انجام میدن..هویه کاری دور سرویس ع ...

اصن با کار کردن من مخالف چ تو خونه چ بیرون از خونه میگ کار فقط مال مرد