الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑
یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟