2777
2789

سه هفتس بچه ی 15ماهم لب به غذا نزده هم سرما خورده هم داره دندون در میاره فقط شیر خشک میخوره به نظرتون چی کار کنم خیلی نگرانم

خدایا رضایت تو حاجت روایی منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت و اینا بزار بپزه ابشو با قطره چکون بریز دهنش

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

باز شکر کن شیر خشک رو میخوره همه مواد رو داره داخلش نگران نباش.دم دستش میوه و خوراکی و هر چی دستت اومد بزار خودش برمیداره میخوره 

پسر منم ده روز هیچی نخورد هم سرماخورده بود هم دندون

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
صبر کن ادیتش نکن خودش میخوره 

چه قدر صبر کنم زود اشتهاش بر میگرده؟الان اموکسی کلاو هم میخوره به خاطر سرماخوردگیش به خاطر اون هم میتونه باشه؟

چه قدر صبر کنم زود اشتهاش بر میگرده؟الان اموکسی کلاو هم میخوره به خاطر سرماخوردگیش به خاطر اون هم می ...

آره برا پسر منم آموکسی کلاو داده بود اونو قطع کردم اشتهاش برگشته کلا معده رو بهم میریزه اسهالم بود

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
چه قدر صبر کنم زود اشتهاش بر میگرده؟الان اموکسی کلاو هم میخوره به خاطر سرماخوردگیش به خاطر اون هم می ...

آره عزیزم بخاطر اموکسی کلاو هم هست 

پسر من ی سرمای بد خورد تا دو ماه جز شیرم چیزی نخورد فقط من غذا میذاشتم جلوی دستش تا بهاش بازی کنه و ب بهونه اون شاید میلش بکشه و بخوره خودمم ی کم تو بشقاب میکشیدم کنارش میخوردم تا غذا خوردن من تحریکش کنه 

الان دیگه ب این روال عادت کرده و غذا میخوره اما خب وقتی ی کوچلو سرما بخوره بی میل میشه ب غذا  

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
آره عزیزم بخاطر اموکسی کلاو هم هست  پسر من ی سرمای بد خورد تا دو ماه جز شیرم چیزی نخورد فقط من ...

اره خیلی بد غذا شده و اصلا دهنشو باز نمیکنه 

اره خیلی بد غذا شده و اصلا دهنشو باز نمیکنه 

فقط بخاطر غذا نخوردنش باهاش دعوا نکن و مجبورش نکن چون تو سن شروع لجبازیه و کلا زده میشه بذارش ب حال خودش اما غذا واسش آماده کن نخوردم نخورد یواش یواش خوب میشه

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
فقط بخاطر غذا نخوردنش باهاش دعوا نکن و مجبورش نکن چون تو سن شروع لجبازیه و کلا زده میشه بذارش ب حال ...

امکان داره دیگه از غذاا زده بشه؟کی خوب میشه؟

آره برا پسر منم آموکسی کلاو داده بود اونو قطع کردم اشتهاش برگشته کلا معده رو بهم میریزه اسهالم بود

اخ راست میگین؟!واقعا خوب میشه بعد قطعش؟الان هم بچم اسهاله 

دختر منم ۱۸ ماهشه هم تو دندونه هم اموکسی میخوره 

شما سر بچتو گرم کن من میزارمش تو سینگ ظرفشویی با زی میکنه چیزای شل بهش میدم مثلا حلیم که خیلی مقوله سوپ میکس 

ای پرتقال تو شیشه 

شیره گوشت 

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن