2777
2789
عنوان

ریزش مو چقدر در روز طبیعی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 39537 بازدید | 21 پست
مشکل همون آزمایش هست که گرونه درضمن شما ریزش موت با اون قرصا خوب شدن؟ و اینکه موهای ریخته شده دوباره ...

اره متأسفانه

من الان 20 روزه دارو میخورم اره خداروشکر بهتره مشخصه

ولی خب ببینم تا کی باید بخورم و قطع کنم باز بریزه یا نه

موهای ریخته شده با ماسک های خونگی در میان مثه شنبلیله روغن تراپی اینا ولی کثیفه و حوصله میخواد

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
اره متأسفانه من الان 20 روزه دارو میخورم اره خداروشکر بهتره مشخصه ولی خب ببینم تا کی باید بخورم و ...

من روغن و درمان های خونگی خیلی امتحان کردم اصلا فایده نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روغن و درمان های خونگی خیلی امتحان کردم اصلا فایده نداشت

دوتا پیج اینستا هست راهکاراشون عالیه ولی زمان بر

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

سلام دوستان، میخوام یه پیجی بهتون معرفی کنم که کاملا قابل اعتماده، به قول معروف امتحانشو پس داده، من خودم یکی از مشتریاشم. هر محصولی که بخوای داره، برا جوش، لک، منافذ، ابرسان پوست، شیاف تنگ کننده، ماسک و شامپوهای ترمیم کننده، ضد افتاب اونم از نوع بهترین. در واقع هنه چی که مال ترمیم پوست و مو باشه داره با تضمین و ضمانت برگشت وبعلاوه مشاوره، دوستان پیشنهاد میدم حتما یه سر به پیجش بزنید خیلی مشتری داره، این پیجشه mojezeye_zibayi98@ پیجش معروفه شاید قبلا شنیده باشید

واقعا الکی میگن ؟ منم دلمو خوش کردم به اینکه بیشتر از ۵۰ ۶۰ تا در روز نمیریزه پس مشکلی نیس

سلام گلم مشکل شما حل شد واسه زیرش موهاتون علت رو جویا شدید الان هنوز میریزه یا نه؟؟؟