2777
2789
عنوان

بیایدعکس پسرمو میزارم😍پست اول

2766 بازدید | 106 پست

تاپیک قبلیم عکس دخترمو گذاشتم دوقلوون😍

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله خداحفظش کنه عکس دختر بزار

عزیزم تاپیک قبلم گذاشتم

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

وووی خدااا من غشششش  

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘