2777
2789

من چهارشنبه بی بی چکم مثبت شد 28 سیکل 29 هم آزمایشم 270 بود. آیا سریع برم دکتر؟ اونایی که بالتروزول باردار میشن نیازی به داروی پروژشترون دارن حتما یا ربطی نداره ؟ یعنی وقتی باردار میشیم مثل ادمای معمولیه؟ موندم فردا برم دکتر یا دیرتر

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

من بچه اولم با لتروزول بود مثل آدمای معمولیه و اینکه اگر مشکلی نداری مثل لکه بینی هفته ۶ یا ۷ برو که برات آزمایش و سونو قبل بنویسه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته

بله عزیزم منم با لتروزول باردار شدم مثل بارداریه عادیه فقط در صورتی نیاز به پروژسترون هست که لک بینی ...

وای خیلی ممنون مونده بودم چه کنم. آخه گلای وانسم میخوردم اونو قطع کنم؟

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت ک ...

عزیزم تا حالا ۵ بار بیهوش شدم هیچ مشکلی نیست

وای خیلی ممنون مونده بودم چه کنم. آخه گلای وانسم میخوردم اونو قطع کنم؟

آره عزیزم به من که دکترم گفت قطع کن لازم نیست استفاده کنی البته من متفورمین میخوردم ولی باز با دکترت مشورت کن بعضیا میگن ادامه بده بعضیا میگن قطع کن 

آره عزیزم به من که دکترم گفت قطع کن لازم نیست استفاده کنی البته من متفورمین میخوردم ولی باز با دکترت ...

برا همین موندم الان که احتمالا 4 هفته است برم دکتر یا صب کنم بازم بگذره

من چون به خاطر متفورمین نگران بودم تو هفته ی ۵ رفتم پیش دکترم و تو این مدت از وقتی فهمیدم باردارم تا زمانیکه برم پیش دکتر قرصو خوردم ضرری نداره خوردنش نگران نباش ولی برو پیشش حتما چون هم میتونی در مورد دارو بپرسی و هم اینکه دکترت برات سونو و آزمایش مینویسه که باید بعدا انجام بدی 

میشه بپرسم به چه صورته؟؟؟؟؟؟

هیچی داروی بیهوشی رو میزنن خوابت میبره بعد سر حال بیدار میشی بسته به نوع عملت ممکنه یکم جای عملت درد بکنه