2789
عنوان

دیگ‌منو جای تک نکن

316 بازدید | 29 پست

ولی اینو‌ بدون  اگ سازاور نیست من بچه رو نفرین کنم خودت چرا از طبقع بالایت شکایت کردی میگی کارت ب شکایت کشبده؟؟؟مگه نمیگی طبیعت بچه اس. 

هیچوقت ب ناحق قضاوت نکن. من چقدر گریه . چندتا همسایه ام صدا کردن اومدن دیدن شرایطو

خواستن برن بالا بگن. من نزاشتم فقط گفتم شاهد باشید.

ولی گفتن باشه الان جلودرش نمیریم ولی تو‌محوطع ببینیمش بهش میگیم. 

@دریاااااااااآ  

قشنگ از اولش خلاصه بگو

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تورو خدا یکی ترجمه کنه این دیگه خیلی جدید بود  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

🤔🤔🤔

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

چیو چی شده چطور شده

تایپک قبلی رو‌بخون

طبقع بالای امروز اشک‌منو در اورد از بس بچش پاکوبید منم گفتم الهی بچه پات بشکنه بسه ی ساعت دو‌ساعت سه ساعت ن از ده صبح تا 4عصر. ک‌همه مدافع بچه شدن.

هیچکس نفهمیدن ک من امروز روانی شدم

دخالت نکنید خانما دعوا اپارتمانیه دمپایابپوشیم بریم

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
خب به صاحب خونت بگو.نصف شبا چند شب از سقفتون مشتی چیزی بزنید به کف خونشون صدا کنه میفهمن مزشو

بخدا روم‌نمیشه دوما شخصیتم اونجور نیس من مشت بزنم اون بدتر کنه شوهرم میره جلو‌درش شر میسه

خواهشا هرکی اپارتمان نشینه بچشو کنترل کنه مردم چه گناهی کردن باید صدای دویدن بچه هارو تحمل کنن 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

وای خدا

دقیقا پسر منم صدای پاش خیلی پایین میره

اما چاره چیه؟؟؟چه ربطی به شعور و فرهنگ داره؟؟؟میشه بچه رو ببندی؟؟؟میشه چسب بزنی به زمین؟؟؟

دعواش کنی خوب میشه؟بزنی چی؟؟

چاره ای نیست اونوقت شما اینجوری گفتی

والا من حالم بد شد

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...