2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر عزیزم جواب گرفتید؟چند روز بعدش متوجه شدید؟

اره گلم با اولینiuiروز 14 بیبی گذاشتم که منفی شد یعنی یه حاله خیلیییی کمرنگ افتاد روز 15رقتم آزمایش که مشکوک بود 3روز بعدش رفتم که مثبت شد

انشالله واسه توهم مثبته

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
ممنون عزیزم کمر درد و دل درد نداشتی قبل آزمایش؟

چرا داشتم فک میکردم منفیه نوک سینه هامم درد میکرد مثل ماهای قبل...دیگه مطمئن بودم حامله نیستم ولی خدا خواستو شد

تنبلی داشتم شوهرم سالم بود

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
چرا داشتم فک میکردم منفیه نوک سینه هامم درد میکرد مثل ماهای قبل...دیگه مطمئن بودم حامله نیستم ولی خد ...

خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن به این وقت عزیز امروز روز ۱۴ آیوآیم خیلی استرس دارم اصلا جرات ندارم بی بی بزنم چند روزه دل درد و کمر درد هرزگاهی میگیرم مداوم نیست ولی چون شیاف پروژسترون میذارم دکتر داده تا ۴ روز دیگه میترسم از اونه پریود نشدن 

خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن به این وقت عزیز امروز روز ۱۴ آیوآیم خیلی استرس دارم اصلا جرات ندارم بی ...

به حقه این لحظه و اذانی که پخش میشه انشالله که حامله ای استرس نداشته باش خدا خیلی بزرگتر از مشکلاته ماست😍

فردا هم یه بیبی بزن انشالله که دوخط میشه😚