2777
2789
عنوان

عمل بینی

50 بازدید | 6 پست

این یک تاپیک کاربردیه.

دوستان لطفا بیاید درباره دکتری که پیشش عمل بینی کردید صحبت کنید راضی بودین؟اسمش چیه اگر ناراضی هستید به چه علت ؟تا همه استفاده کنیم

یا اگه قصد عمل بینی داریو اسمش رو بگید بقیه کاربرا بیان نظرشون رو درباره اون دکتر بگن

بیاید اینور بازار😁😂❤️❤️🙏

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

کسی دکتر پگاه فروغی رو میشناسه یا پیشش عمل کرده؟

میشه نظرتون رو بگید 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی دکتر پگاه فروغی رو میشناسه یا پیشش عمل کرده؟میشه نظرتون رو بگید

تهرانه؟

نمیشناسم من

من خودم تهرانم با بهزاد شهرجردی عمل کردم

نمیدونم تو لیستت هست یا اصلا اسمشو شنیدی یا نه

ولی من راضیم

با بهزاد شهرجردی 2 ساله میگذرهخودم قبل عمل انحراف داشتم تو خواب نفسم میگرفت و صدا میداد الان کامل او ...

کدوم شهر بودی عزیزم

تهرانه؟نمیشناسم منمن خودم تهرانم با بهزاد شهرجردی عمل کردمنمیدونم تو لیستت هست یا اصلا اسمشو شنیدی ی ...

اره فروغی هم تهرانه

مرسی عزیزدلم میرم کاراشو میبینمم❤️❤️