2777
2789
عنوان

بااین شوهر چجوری رفتار کنم؟

303 بازدید | 35 پست

از ساعت۱۲تا۱۴بادوستش رفته بیرون وقتی اومد بهش گفتم چرا بادوستات ۲-۳ساعته میری بیرون اما بامن خیلی طول بکشه نهایتش یکساعت الان یکماهه که اصلا منو بیرون نبرده من فقط میرم خونه مامانم و میام بهش گفتم بااونا چقدر حرف میزنی اما من میخوام دوکلمه باهات حرف بزنم میگی من پرحرفم و حوصله نداری میخوای استراحت کنی...میگه دلم میخواد به تو ربطی نداره اصلا دلم میخواد ۱۰ساعت باهاشون برم بیرون همه زن گرفتن منم ی آشغالی گرفتم گفتم مثل خانوم دوستات بدرد تو میخوره که اصلا اهمیتی به شوهرشون نمیدن میگه اونا خیلی خوب و قشنگ زندگی میکنن تو آدم نیستی گفتم ی روز جمعه خونه ای دلم میخواد یکساعت کنار من باشی میگه من دلم نمیخواد خیلی دلم شکست خیلی حرفاش برام سنگین بود😢چجوری رفتار کنم باهاش

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش اهمیت نده ب خودت برس و باشگاه و تفریح برو و چیتان پیتان کن تا باسنش پاره شه 😊

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐

با اون لازم نیست رفتار خاصی بکنی با خودت رفتار درست رو انجام بده، مثل خانم های دوستاش زندگی کن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

عزیزم سخت نگیر مردا دوست ندارن تو اسارت باشن. یه جور دیگه بهش بگو. بگو حالا منم عصری ببر یه دوری بزنیم باهم یه جایی بریم. 

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

عزیزم اصلا بهش نچسب یک کلنه هم حرف نزن فقط صیحلنه ناهارشام پیشش باش رختخوابتو جدانکن اما حرف نزن و سنگین باش. ...بیین چقد تغییرکنه

مشکلت اینه زیادی چسبیدی بهش و شخصیت وابسته و مهرطلبی

با اون لازم نیست رفتار خاصی بکنی با خودت رفتار درست رو انجام بده، مثل خانم های دوستاش زندگی کن 

من نمیتونم مثل اونا بی اهمیت باشم

۶ماهه ازدواج کردیم نه 

ببین بزار اول ی چیزی بگم شما ک دوسنداری ما یک طرفه ب قاضی بریم و هیچی ندونسته قصاوت من می و بعضا راهکارهای اشتباه بدیم 

اما ببین توی خونه چی اذیتش میکنه چ رفتاری از شما اذیتش میکنه اول تو خودت بگرد 

بعدشم با مردها هر وقت هم گله ای داری با لحن بد حرف نزن جواب معکوس میگیری حتی گله هاتم با نرمی بگو 

ببین چی میشه 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
عزیزم سخت نگیر مردا دوست ندارن تو اسارت باشن. یه جور دیگه بهش بگو. بگو حالا منم عصری ببر یه دوری بزن ...

چندمرتبه اینجوری گفتم میگه خسته ام حال ندارم بریم بیرون

ببین بزار اول ی چیزی بگم شما ک دوسنداری ما یک طرفه ب قاضی بریم و هیچی ندونسته قصاوت من می و بعضا راه ...

بخدا من همه جوره درکش میکنم خیلی باهاش راه میام 

هر دفعه هم که بانرمی بهش گفتم همینجوری شده