2777
2789

بگو عزيزم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون،باشه

من ی دختر س ساله دارم،خردادم تو دومین ماه اقدام باردار شدم ک تو مرداد ماه متاسفانه سقط شد، با اجازه پزشکم از ابان ماه رفتم اقدام،الان شنبه یا دوشنبه باید پریود میشدم ک نشد،چهارشنبه صبح رفتم ازمایش ی 40دقیقه منتظر نشستم گفت منفی،گفتم احتمال داره چون زود اومدم گفت نهه،اخه دوبار تست رو انجام دادم هر دوبارش منفی شد،سوالم اینه ک پس چمه چرا پریود نمیشم????

سر بارداری اولمم تقریبا ی9روز بعد ب تاخیر افتادن پریودیم. رفتم از ک مثبت شد و ی 20روز بعدش سینه دردم ...

البته اون موقع سرم شلوغ بود ب تاخیر افتاد رفتنم ب ازمایشگاه ولی الان بیکارمو مدام تو فکر ک ایا بی بی چک بخرم یانه

چی شد عزیزم بارداری؟

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
ز تو امپاسم،میخوام بشه 8یا ده روز بعد تاخیر پری،اخه یکی از پرسنل ازمایشگاه گفت خیلی زود اومدی میزاشت ...

ان شاالله ک نتیجه اش بارداری باشه و سالم بدنیا بیاریش😘

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم