هركي يه جور درست ميكنه
گردو رو تفت بده تا خاميش بره
وقتي كامل سرخ شد اب و اضافه كن
صبر كن حسابي جا بيافته
بعد از يك ساعت يك ليوان يخ اضافه كن باعث ميشه خوش رنگ شه و روغن بندازه
پياز داغ سرخ كن با زعفرون فراوون يه قاشق رب بزن
بعد پياز و رب و به خورشت اضافه كن
الو بخارا رو هم بشور خيس كن يجوشون هستش و بگير به خورشت بزن
بعد رب انار و به خورشت اضافه كن بزار جا بيافته
گوشت قلقلي يا فيله مرغ و هم جدا سرخ كن نيم ساعت اخر بهزخورشت اضافه كن