2777
2789

من عاشقشم 😫🙋‍♀️

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان داریم درست میکنیم 😁

خواننده و کاربرقدیمی 😊وقتی میخندی، عشق کوچکترین اتفاقی ست که می افتد... 😍h❤e                                                هر که حاجات خود از غیر خدا می طلبدچون گداییست که حاجت ز گدا می طلبد💫

هركي يه جور درست ميكنه 

گردو رو تفت بده تا خاميش بره 

وقتي كامل سرخ شد اب و اضافه كن 

صبر كن حسابي جا بيافته 

بعد از يك ساعت يك ليوان يخ اضافه كن باعث ميشه خوش رنگ شه و روغن بندازه 

پياز داغ سرخ كن با زعفرون فراوون يه قاشق رب بزن 

بعد پياز و رب و به خورشت اضافه كن 

الو بخارا رو هم بشور خيس كن يجوشون هستش و بگير به خورشت بزن 

بعد رب انار و به خورشت اضافه كن بزار جا بيافته 

گوشت قلقلي يا فيله مرغ و هم جدا سرخ كن نيم ساعت اخر بهزخورشت اضافه كن

مرغتو جدا بذار یه کم نیم پز بشه

پیازو تفت بده بعد بهش گردو آسیاب شده یا ریز شده اضافه کن اونم باهاش تفت بده بعدش بهش نمک و زردچوبه و رب انار و شکر(به دلخواه ترشی شیرینی یا ملس بودن)بده یه کوچولو که تفت خورد بهش آب سرد بده بذار یه مقداری جا بیفته بعدم مرغا بریز داخلش بذار دیگه با شعله کم جا بیفته آخرای پختشم میتونی یه دونه یخ بندازی داخلش تا روغنش بیشتر بشه

مرغتو جدا بذار یه کم نیم پز بشه پیازو تفت بده بعد بهش گردو آسیاب شده یا ریز شده اضافه کن اونم باهاش ...

رب انار ندارم الان میتونم بپزم بعدا رب انار بهش بزنم؟

من گردو میکس میکنم پیاز متوسط رنده میکنم رب انار میریزم میزارم جوش امد شعلشو کم میکنم یه ربع بعد بهش یه تیکه یخ یا اب سرد اضافه میکنم که روغن پس میده وسطای خورشت سینه مرغ که تفتش دادم بهش اضافه میکنم وقتی پخت ورش میدارم نمک میزنم تا کم کم جا بیفته

من بامرغ بیشتر دوست دارم سلیقه ای هستش

مرغ یا گوشتت رو با پیاز تف بده بعد که پیاز طلایی شد گردو رو هم اضافه کن و تف بده بعد زردچوبه و کمی دارچین بزن و ۳۰ ثانیه تف بده حالا رب انار رو بریز و روش نصف پارچ آب ولرم بریز اگر پودر نارگیل هم داری ۴ تا قاشق غذا خوری اضافه کن خوشمزش میکنه حالا دره قابلمه رو بذار تا جا بیوفته آخر سرهم نمک رو اضافه کن 

خواننده و کاربرقدیمی 😊وقتی میخندی، عشق کوچکترین اتفاقی ست که می افتد... 😍h❤e                                                هر که حاجات خود از غیر خدا می طلبدچون گداییست که حاجت ز گدا می طلبد💫

ما اهوازیا اینجوری درست میکنیم. اول ک هر دو نفر دویست گرم گردو میخاد. اول مرغ رو با پیاز و ادویه و زعفران تفت میدم بعد گردوی چرخ شده ک روغن پس داده رو با شعله ی خیلی کم در حد تفت.. تفت میدم بعد آب میریزیم روی مرغا بعد گردو رو اضافه میکنیم.. مرغ اگر پخته بود دربیار. رب انار اضافه کن و کمی شکر. در آخر ک جا افتاد مرغا رو برگردون مزه بگیره. یکم بمونه رو گاز بخورد مرغا بره

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا.