2777
2789
عنوان

کیا بیدارین بیایین باهم صحبت کنیم

204 بازدید | 44 پست

بالاخره جمعه شدو روز بیکاری من،بعد یک هفته پر تلاش و شب زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن امشبو میخوام شب زنده دار باشم و باهاتون صحبت کنم بیایین تعریف کنین تو این هفته چیکارا کردین کجاها رفتین برای آخر هفتتون چه برنامه ای دارین؟

من این هفته همش با خودم در گیر بودم به خاطر مساله‌ی ازدواجم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیرم چون قصد ازدواج رو دارم شرایطش رو هم دارم ولی اونی که بخوام نمیاد یه تاپیک زدم امشب درموردش که کسی اگه بتونه راهنماییم کنه که نتیجه‌ام نگرفتم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

دورت بگردم عزیزم چرا حالت خرابه

نمیدونم،دیگه به هیچ چیزامید ندارم،ارادموکامل از دست دادم،به خودم اعتماد ندارم،منی که همیشه به همه انرژی مثبت میدم حالاخودم به این روز افتادم،خستم،خیلی خسته

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

23  سالمه. میدونی چیه. یه سری میان بهم پیشنهاد دوستی میدن که معلومه اهل ازدواج نیستن اونا جوابشون بی برو برگرد نعه. یه سریام از طریق خانوادم به طور سنتی اقدام میکنن برای خاستگاری که اونام میگن نه.

من از ازدواج سنتی خوشم نمیاد دوس دارم با همسر آیندم عاشق معشوق بشیم ولی اهل دوستی هم نیستم..

همه‌هم منتظرن من بله بدم به خاستگار در حالی کع خودم دنبال یه چیز دیگم که کسی درک نمی‌کنه

ببخشید سرتو درد نیارم

نمیدونم،دیگه به هیچ چیزامید ندارم،ارادموکامل از دست دادم،به خودم اعتماد ندارم،منی که همیشه به همه ان ...

تا وقتی زنده ای زندگی جریان داره و باید زندگی کرد این بهانه هارو بزار کنار با همون چیزای که داری خوش بگذرون روزاتو با این حرفا حیف نکن که در آینده بار حسرتش رو باید بدوش بکشی

بچه ها واسه اینکه حس حسادت و از خودم دور کنم چیکار کنم ؟؟به یه نفر از نزدیکام خیلی حساس شدم همش مقای ...

از اون یه نفر دور بمون ...وقتی ازش چیزی ندونی دیگه مقایسه نمیکنی

من تا ظهر میخوابیدم.بعد ناهار و کارای خونه .رمان ملت عشق و خوندم.کلی فیلم دیدم...در کل خوش گذشت

خوشحالم که بهت خوش گذشته 😙😙😙

چقدر خوبه که کتاب میخونی،خیلی تعریف این رمان رو شنیدم ولی هنوز نخوندم چطوره؟؟