من تا الان دوبار سقط کردم.آخرین بارم که از جنین آزمایش گرفتن گفتن مشکلی نیست میتونی اقدام کنی ۶ ماه بعد ولی دیگه توان دوباره درد و رنج ندارم میخوام برم زیر نظر یه دکتر خوب
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
بچه اولمو که خیلی راحت باردار شدم الان که بعد ۶ سال اقدام کردیم اینجور شد.بار اول پنج هفته یهو افتادم به خونریزی و سقط شد.بار دوم قلبش تشکیل نشد کارم به کورتاژ رسید.
علتو الان باید برم پیگیری کنم
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
نه هیچی تازه دو ماه از سقطم گذشته .آدرس و شماره مطبشو لطفا بدین
قول مىدم غلظت خون دارى عزيزم ما چند نفر ازفاميل ودوستامون من جمله خود من همينجورى بوديم اصلانم درمان خاصى نداره فقط بايداسپرين بخورى در بارداريت هم آمپول دورناف آنوكساپارين بزنم اصلا نگران نباش عزيزم چون اگه مشكل جدى داشتى الان يه بچه هم نداشتى منم سر بچه دومم اين مشكل روپيدا كردم انشالله هر كسي بچه دار نمى شه زودتر مشكلش حل بشه
از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
بنظرم سه چهارماه ديگه جلوگيري کن تو اين چند ماه مداوم چيزاي مقوي بخور ورزش سنکين انجام نده گرميجات بده شوهرتو خودت مکمل هاي قوي بخور به هيچ عنوان نرو سمت مراکز ناباروري بدبخت ميشي انقدر ک ازت پول ميکشن خدارو شکر که ي پسر داري دومي برا چيته،؟