2777
2789
عنوان

معرفی بهترین دکتر سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو يه سر پيشش خيلى خوشرو هست وبا حوصله به حرفات دقيق گوش مىده واسه من يه عالمه ازمايش نوشت رفتم فير ...

نه هیچی تازه دو ماه از سقطم گذشته .آدرس و شماره مطبشو لطفا بدین

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
لطفا شماره و آدرس بدین اگه تهرانید

یه تفلب بهت برسونم اگه زنگ زدی به پیری وقت پرت وپلا دادیاگفت خارجه بگومنودکترژیلا عابدی معرفب کرده😉😉😉زودتروقت میده

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
علت سقطا چي بود؟

بچه اولمو که خیلی راحت باردار شدم الان که بعد ۶ سال اقدام کردیم اینجور شد.بار اول پنج هفته یهو افتادم به خونریزی و سقط شد.بار دوم قلبش تشکیل نشد کارم به کورتاژ رسید.

علتو الان باید برم پیگیری کنم 

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
نه هیچی تازه دو ماه از سقطم گذشته .آدرس و شماره مطبشو لطفا بدین

قول مىدم غلظت خون دارى عزيزم ما چند نفر ازفاميل ودوستامون من جمله خود من همينجورى بوديم اصلانم درمان خاصى نداره فقط بايداسپرين بخورى در بارداريت هم آمپول دورناف آنوكساپارين بزنم اصلا نگران نباش عزيزم چون اگه مشكل جدى داشتى الان يه بچه هم نداشتى منم سر بچه دومم اين مشكل روپيدا كردم انشالله هر كسي بچه دار نمى شه زودتر مشكلش حل بشه

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
الان تو اقدامي يا جلوگيري ميکني ؟

جلوگیری میکنم.تازه دوماه که کورتاژ کردم

قول مىدم غلظت خون دارى عزيزم ما چند نفر ازفاميل ودوستامون من جمله خود من همينجورى بوديم اصلانم درمان ...

الهی آمین.اگه همون اولیه مونده بود الان باید زایمان میکردم.اوایل برام مهم نبود ولی ابنروزا حسابی داغونم😢😢

جلوگیری میکنم.تازه دوماه که کورتاژ کردم

بنظرم سه چهارماه ديگه جلوگيري کن تو اين چند ماه مداوم چيزاي مقوي بخور ورزش سنکين انجام نده گرميجات بده شوهرتو خودت مکمل هاي قوي بخور به هيچ عنوان نرو سمت مراکز ناباروري بدبخت ميشي انقدر ک ازت پول ميکشن خدارو شکر که ي پسر داري دومي برا چيته،؟

بنظرم سه چهارماه ديگه جلوگيري کن تو اين چند ماه مداوم چيزاي مقوي بخور ورزش سنکين انجام نده گرميجات ب ...

از اول مخالف تک فرزندی بودیم.پسرمم خیلی دوست داره یسره به خدا التماس میکنه که من تنهام یه نی نی میخوام.😔

الهی آمین.اگه همون اولیه مونده بود الان باید زایمان میکردم.اوایل برام مهم نبود ولی ابنروزا حسابی داغ ...

عزيزم اگه بخواى اينجورى حساب كنى منم الان بايد بچم ٣سالش بود اما حتما خدا نخواسته اين فكراي باطل ومنفى رو ازخودت دور كن انشالله كه مشكلت زود حل مىشه عجله نكن من الان بچه اولم ١٣سالشه تازه اين روباردار سدم شما كه هنوز دوبرابر من جادارىگلم😅 😁

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕