2777
2789
عنوان

با تجربه ها کمک

168 بازدید | 28 پست

شوهرم هر چند وقت یه بار مشروب میخوره چند شب پیش که سفر بودیم هی گفت سیگار بکشم گفتم بکش واقعی رفت دوتا سیگار خرید و یه دونه شو کشید منم فقط گریه کردم نگاش نکردم گفت واسه اینکه باور کنی سیگاری نیستم شکستش شبا هم که با دوستاش بیرون بره یا اطراف خونمون باشن یازده و چهل بره تا یک و دو نمیاد فقط نگین طلاق بگیر خونه خودمم بچه ندارم دووس ندارم مشروب بخوره نماز خونم هس خیر سرش فقط این سیگارش رو مخمه خواهر شوهرم گفت بهش رویی نده که اسم سیگار بیاره تازه شوهرم بهم گفت وقتی بامن ازدواج کرده بوده هم کشیده یه بار چن وقت قبل هم بو سیگار میداد

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش دارم طلاق هم نمیخوام بگیرم خیانت هم کرده قبل عروسی که بخشیدمش ولی هنوزم میترسم چیکار کنم 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

به روش نیار همون پنهونی کشیدن باعث میشه دیر به دیر بره سراغش ولی اصلا به روی خودت نیار که میدونی یا فهمیدی 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
نماز ومشروب    

اوهوم تازه فیلم س ک سی هم نگاه می‌کرد از سرش افتاد ولی اون تاثیر رو رابطه نداشت 

دوسش دارم طلاق هم نمیخوام بگیرم خیانت هم کرده قبل عروسی که بخشیدمش ولی هنوزم میترسم چیکار کنم 

عزیز من با مشروبش بجنگ نه سیگارش مشروبه که زندگیو نابود میکنه نه سیگار 

خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤
به روش نیار همون پنهونی کشیدن باعث میشه دیر به دیر بره سراغش ولی اصلا به روی خودت نیار که میدونی یا ...

جلو خودم کشید پنهون نبود

عزیز من با مشروبش بجنگ نه سیگارش مشروبه که زندگیو نابود میکنه نه سیگار 

چجوری 

طلاق واسه این موضوع؟!!!شگفتا

اولا که سیگارم چیزیه دیگه گیر میدی؟برای سیگار به روی خودت نیار بذار اگرم میخواد بکشه تو نبینی.چون ناراحتت میکنه

واسه مشروبم اگه شورشو در نمیاره خب چی میشه مگه؟؟یه مرد بالغه 14 سالش که نیست انقدر گیر بدی بهش

اینکه شبا هم میره بیرون بعدا درست میشه

ممکنه انقدر گیر دادی که ترجیح میده پیش دوستاش باشه

شوهر منم اینجوری بود سالای اول بعدا خوب شد

مثلا ساعت 7 تعطیل میکرد کارو 9.10 میومد خونه.میرفت دم مغازه داداشش با دو سه نفر دیگه حرف میزدن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

مشروبش بیرون از خونه اس وقتی میاد بگ میده دهنش ولی مست نمیشه

جلو خودم کشید پنهون نبود

واکنش نشون نده اگه کار همیشگیش نیس یه آزادی های کوچولو بده. منم از سیگار بدم میاد شوهرمم سیگاری نیس ولی بهش اجازه دادم چند وقت یه بار بعد مشروب اگه دوس داشت یه نخ بکشه. هرچی محدود کنی بیشتر میره سمتش و ازت پنهون میکنه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

نمازو مشروب ؟مثل اینکه یه دلش نینواس یه دلش سواحل انتالیا 

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

شوهرمنم هرچندوقت یه باربادوستاش جمع میشن مشروب میخورن.سیگارم هرازگاهی میکشه چه اشکالی داره معتادکه نیست.اگا بخوای باهاش دعواراه بندازی همین که بهت میگه میکشه یامیخوره.بعدازاین بهت دروغ میگه که نمیکشم یانمیخورم امادورازچشمت انجام میده.زیادکل کل نکن باهاش بیشتردرموردمضراتش باهاش صحبت کن که قانعش کنی.تازه همسرمن میگه بیارم مشروب باهم بخوریم.دیگه نمیرم بادوستام.من وشوهرم نمازایناکلانمیخونیم اماکلادوستندارم مشروب بخورم.

طلاق واسه این موضوع؟!!!شگفتا اولا که سیگارم چیزیه دیگه گیر میدی؟برای سیگار به روی خودت نیار بذار اگ ...

نه گیر نمیدم بهش خودش هم میگه آزادی که اون داره مجرداش ندارن کلا نمیگم زرو نرو ولی میپرسم کجا بری در ضمن گفتم نگن طلاق بگیر چون دوسش دارم