2777
2789
عنوان

چی فکر میکردید چی شد.؟!؟

214 بازدید | 29 پست

قبل ازدواج تصورتون از همسرتون چی بود و الان چقدر به اون نزدیک است؟ با ذکر مثال توضیح دهید(2نمره)☺️

پ. ن:خودم هنوز با واقعیش مواجه نشدم ولی دوس دارم اخلاقش خوب باشه و پایه باشه از ظاهرشم ک نگم براتون😍😉

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

هیچ تصوری نداشتم🙄و الان بهترین نصیبم شده

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

قهوه ايي😐

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همونی که فکر میکردم شد،شوخه،مهربونه،خیلی خیلی باجنبه است،اپدیت شده است،پایه همه چی هست درکشم خیلی بالاست

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

روز حواستگاری فکردمیکردم ی مرده عاشق مهربون دست و دلبازه ولی همین ک عروسی کردیم خرش ازدپل گدشت ریده شد ب همه تصوراتم😬😬😬

ن خواب راحتی دارم نه مایلم ب بیداری😔

فکر میکردم خانواده همسرم از اینایی میشن ک مذهب و اعتقادات براشون اهمیت نداره و همگی باهم راحتن و عروسی و جشنامون مختلط میشه و کلا از این حجاب مجابیا نبودن تو تصوراتم 

مادرشوهرم قرتی بود تو تصوراتم 

خود شوهرمم تو تصوراتم یه مرد کاملا فهمیده ک منو محدود نمیکرد و حتی اجازه میداد تنها سفر برم و کار کنم و باعث رشدم تو اجتماع میشد 

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...

من که موقع ازدواج به دلبل سن پایینم هیچی نفهمیدم اصلا نمیدونستم هدف واقعی از ازدواج چیه فقط در ظاهر همه چی رو میدونستم اما الان که هشت سال میگذره و من ۲۵ ساله شدم هیچ وقت همچین انتخابی رو نمیکردم از نظر سازگاری

فکر میکردم خانواده همسرم از اینایی میشن ک مذهب و اعتقادات براشون اهمیت نداره و همگی باهم راحتن و عرو ...

الان برعکس همه ایناس😁تو بگو ☝️درصد شباهت 

عمرااااا😁😁😁

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...