2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون زندگی خیلی خیلی بدی تو سن پایین داشتم طلاق برام ی پوآن مثبت بود بعد طلاق درس خوندم سر کار میرفتم بیشتر وارد اجتماع شدم عاقلترشدم و در نتیجه تونستم ی ازدواج مناسب کنم.البته من خانوادم خیلی روشن فکرن

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
خداروشکر،من۳۶ سالمه،دیگه داره دیرمیشه

ن عزیزم منم ۳۲ سالمه .ب این چیزا فک نکن.فقط ب این فک کن ک انسانی و حق زندگی درست داری حتما خدا برای ی انسان خوب در نظر میگیره ب خدا توکل کن و از خودش بخاه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
ن عزیزم منم ۳۲ سالمه .ب این چیزا فک نکن.فقط ب این فک کن ک انسانی و حق زندگی درست داری حتما خدا برای ...

باورکنید،مضطر شدم،ظاهر زندگیم خیلیخوبه،حفظ ظاهر کردم ولی ازتو داغون

من چون زندگی خیلی خیلی بدی تو سن پایین داشتم طلاق برام ی پوآن مثبت بود بعد طلاق درس خوندم سر کار میر ...

الان راضی هستی اززندگیت؟ چطور تونستی ب خودت امید بدی چیکارکردی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
ن عزیزم منم ۳۲ سالمه .ب این چیزا فک نکن.فقط ب این فک کن ک انسانی و حق زندگی درست داری حتما خدا برای ...

چن سالتون بود جدا شدین؟تو چ مرحله ای جدا شدین چن سال زندگی کردین؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️