فردا دو تا از دوستام با بچه هاشون كه هم سن دختر منن واسه اولين بار ميخوان عصر بيان خونم.من چاي و دو مدل شيرينيو سوهان و ميوه خشك و ميوه و سالاد ماكاروني و پاستيل و نوتلا واسه بچه ها اماده كردم.بنظرتون ژله هم درست كنم؟ دام نميخواد معذب شن ازين كه زياد تدارك ببينم.چون باهاشون خيلي راحتم دوست دارم باهم راحت رفت و آمد كنيم
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
من از نظر مالي ازشون وضعم بهتره واسه همين دوس ندارم معذب شن و من وقتي ميرم خونشون سختشون شه
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
شاید تهیه همین مقدار هم برای اونا مشکل باشه... بهتره یه جوری بگیرید که رفت و آمدا آسون بشه
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔