2777
2789
عنوان

کمک

500 بازدید | 15 پست

بچه ها کمک کنید چکار کنم به رابطه علاقمند بشم باور کنید معضل بزرگی برام شده اصلا شوخی ندارم 30سال ازدواج کردم خیلی همسرم گرم هست نمیتونم هیچ جور علاقمند بشم اگه واقعا راه حلی دارید بگید لطفا توهین نکنید باور کنید هیچ دروغی ندارم الان 2هفته اس فراری هستم شوهرم میگه برم دکتر دارو بگیرم کلا سرد بشم نمیدونم 3تا هم بچه دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سرد شدی 

از همون اول سرد بودم اما الان چندسال کلا نمیتونم سالها قبل شوهرم به ام خیانت کرده سر همین سرد بودنم اما مال 16سال پیش هست الان اصلا این موضوع نیست کلا نمیتونم نمیدونم دکتر برم درست میشم سنم 46ساله هستم همسرم 51سال ولی ایشون خیلی سرحال هستن 

از همون اول سرد بودم اما الان چندسال کلا نمیتونم سالها قبل شوهرم به ام خیانت کرده سر همین سرد بودنم ...

گرمیجات زیاد مصرف کن و به همسرتون سردی بدین 

بعضی وقتا لازمه دستتو بزاری رو قلبت بگی خفه شو دیگه......
از همون اول سرد بودم اما الان چندسال کلا نمیتونم سالها قبل شوهرم به ام خیانت کرده سر همین سرد بودنم ...

علت دوس نداشتن رابطه چیه 

علت دوس نداشتن رابطه چیه 

بین من همسرم خیلی دوست دارم با وجود خیانتی که در حقم کرد بایه التماس موندم ولی کلا سرد هستم واقعا نمیدونم الان چند وقتی خیلی بدتر شدم باور کن چندروز پیش با خودم میگفتم فیلم ناجور ببینم شاید تحریک بشم واقعا همسرم از دستم خسته شده 

بین من همسرم خیلی دوست دارم با وجود خیانتی که در حقم کرد بایه التماس موندم ولی کلا سرد هستم واقعا نم ...

نمی دونم ولی فکر مل کنم بهتره به خاطر زندگیتون سعی کنین علاقه ایجاد کنین نسبت به رابطه