2777
2789

خسته شدم دیگه چیکار کنم باردار بشم..تنبلی تخمدان دارم..دوره دوم دوفاستون هستم..اینم از کیت تخمک گذاری همش کمرنگه..عصبی شدم دیگه..چندماهه اقدامم ولی هییییچ..با تنبلی تخمدان چطور میشه باردار شد؟؟ چیکار کنم الان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل بارداریم دو بسته کیت زدم. تو دو دوره. همش کمرنگ بود. ول کن اینارو. من رفتم طب اسلامی. بهم چنتا دارو گیاهی داد. از قبل میدونستم کیست تخم دان دارم. ازمایش داده بودم. با همون کیستا باردار شدم سر دوماه. 5 هفته ی دیگه هم ایشالا نتیجه ی اون داروها و خاست خدا تو بغلمه😍

لایک نکنید اه
انشالله ...داروهای گیاهی چیا بودن؟

0باه زنان_آمادگی رحم_پودرکاسنی_درد رحم_ابهل. 

ب شوهرمم تین فیل_کاسنی. 

بهمم ی سری دستور غذایی داد. گفت روزی ک شبش اقدام دارید روغن زیتونو پیاز و گوشت و تخم مرغ باهم بپزید بخورید. روغن کارخونه ای و نمک ید دار و برام ممنوع کرد. فست فود و گفت نخورم. گوشت و گفت گوسفندی بگیرم. و تاجایی ک میشه غذای مونده نخورم. 

راجب داروها بگم ک خودشون درست میکنن. تو عطاریا فک نکنم باشه. از رو دستورات اسلام و بعضی هاشو از روی تجربه میسازن. من تا الانم قرص شیمیایی مصرف نکردم. برا همه قرصا بهم داروی گیاهی جایگزین یا دستور غذایی داد

لایک نکنید اه
0باه زنان_آمادگی رحم_پودرکاسنی_درد رحم_ابهل.  ب شوهرمم تین فیل_کاسنی.  بهمم ی سری دستور ...

اها مرسی ۶ کیلو اضافه وزن دارم از بعد عروسیم الان دارم سعی میکنم کم‌کنم وزنمو تا بهتر شه

اها مرسی ۶ کیلو اضافه وزن دارم از بعد عروسیم الان دارم سعی میکنم کم‌کنم وزنمو تا بهتر شه

ایشالا موفق باشی. اما وزنت و اصولی کم کن. ک بدنت ضعیف نشه. سردیجات کمتر بخور ک رحمت سرد نشه. رحم سرد دیرتر بچه میگیره ب اصطلاح

لایک نکنید اه