2777
2789
عنوان

آی یو دی

61 بازدید | 5 پست

بچه ها من دوساله ایودی گذاشتم تو این مدت بعضی وقتا خارج از زمان پریودی لکه بینی داشتم. الان 5روز بعد تموم شدن پریودیم لکه بینی شروع شد که بعد چند تبدیل به خونریزی شد.

خیلی میترسم که نکنه جابجا شده.فعلا هم موقعیت دکتر رفتن ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لک بینی داشتم بابا داغونم کرد اخرشم لق شد ورداشتمش راحت شدم همش دوسه روز بعد پری لک میومد

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
چطوری فهمیدی لق شده؟

والا اردیبهشت رفتم گفت خوبه گفتم پری نشدم گف عب نداره میشی حالا چی من نزدیک دوماه نشده بودم پارسال ۲۷اسفندشدم دیگه نشدم رفتم ی دکتر دیگه سونو شاید گفتم ویست دارم ویگم دکتر گفت جا ب جا شده رفتم ورداشتم البته تنبلی تخمدانم دارم ۲۷خردادشدم بعد ۳ ماه الانم نشدمممم  البته زعد اونم دقیق نشدم ولی امروز ۹روزه عقب افتاده

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣