2821
2789
عنوان

بچه ی بد غذا

105 بازدید | 12 پست

سلام

لطفا اگه تجربه ی  یک بچه ی بد غذا که فقط شیر مادر میخوره رو دارید کمکم کنید

میخوام پسر یک ساله و نیمم رو از شیر بگیرم بنظرتون غذا خوردنش بهتر میشه

الان هیچی بجز شیر نمیخوره 

شما تجربه داشتید؟

قبل دوسالگی بچه رو از شیر بگیرید

خوردنش بهتر شده؟

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  

اره غذا خوردنش خیلی بهتر میشه

ولی،زود نیس؟؟

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم یک عدد پسر بد غذا دارم دوسال و نیمشه ولی هر غذایی بهش میدم سعی میکنم اینقدر مقوی درستش کنم که اونو میخوره دیگه خیالم راحت میشه ، الانم ماشاالله پرخور شده البته غذاهایی که دوست داره مثلا ماکارونی دیگه اینقدر میخوره خودم دیگه حالم بهم میخوره میگم بسهدیگه مامانی دردش به قلبم جیگرمه 

برای شادی روح پدرم صلوات
اره غذا خوردنش خیلی بهتر میشه ولی،زود نیس؟؟

نه دکتر و بهداشت هر دو گفتن بگیر تا غذا بخوره

فقط خودم دو دلم هنوز

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
بنظرم یکم زوده واسه غذا خوردن بهش اصرار نکن دنبالش ندو بذار خودش هرطور راحته بخوره هر قدرم بریز و ...

عزیزم پن با بریز و بپاش مشکلی نداره کلا سمت غذا نمیاد 

نه دکتر و بهداشت هر دو گفتن بگیر تا غذا بخوره فقط خودم دو دلم هنوز

پس بگیر ...دو دله هم نباش...بهش یاد بده بالیوان شیر بخوره..غذا خوردنش خیلی بهتر میشه

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
منم یک عدد پسر بد غذا دارم دوسال و نیمشه ولی هر غذایی بهش میدم سعی میکنم اینقدر مقوی درستش کنم که او ...

از اوا بد غذا بود 

از شیر گرفتی بهتر شد

پس بگیر ...دو دله هم نباش...بهش یاد بده بالیوان شیر بخوره..غذا خوردنش خیلی بهتر میشه

شیر نمیخوره پاستوریزه طعم دار همه رو امتحان کردم 

اول غذا خورش کن، بعد از شیر بگیرش.

مشکل همینه غذا نمیخوره