2777
2789

دیگ همه چی تموم شد بچه ها،

طلاق نامه هم گرفتم. چ حال بدی دارم، نا امیدم.انگار ک دیگ عقربه های ساعت حرکت نمیکنن.

و من تنها توی قایق و ی دریای تاریک گم شدم.

احساس پوچی دارم.غمگینم.دلتنگ بچه هامم.

نمیدونم چی ب سرم میاد،

فقط امیدوارم ی شغل مناسب پیدا کنم

بتونم زود تر بچه هارو بیارم پیش خودم،

لطفا براشون دعا کنید.

هشت ماه برای این ک طلاق بگیرم تلاش کردم ولی حالا ک ب خواستم رسیدم احساس گیجی میکنم.

بازم فشارم افتاد،ولی ازین ب بعد باید قوی باشم.دیگ غش کردن بسمه.

از ضعیف بودن متنفرم.

پیامک برای شوهرم میره،و متوجه شده تا الان،نمیدونم اون چ حالی داره،

خییییییلی حالم بده بچه ها😔😔

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولش همینه سردرگمی

کم کم بهتر میشی

رو پای خودت وایسا

اون برات مرد زندگی نمیشد

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

غیابی جداشدی؟ مهریه تو پیگیری کن ک بتونی بچه هاتو بیاری

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

خدا بهت صبر ده....حتما زندگی خیلی باهات بد تا کرده که مجبور شدی از دوتا بچت بگذری

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

انشالله که بتونی بچه هاتو بگیری امیدت بخدا باشه انشالله ک کار پیداکنی عزیزم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎