2777
2789
عنوان

لکه بینی تو هفته ۱۰ دلیلش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2502 بازدید | 18 پست
اره واقعا خیلی نگرانم نمیدونم چی میشه فقط توکلم به خداست🙏🙏🤲🤲🤲🤲😔

آره توکلت به خدا باشه و روش تمرکز نکن و فکرای بد نکن،من خودم اینجوری بودم همش به چیزای بد فکر میکردم،ولی یکی از دوستام میگفت کل بارداریمو خونریزی داشتم و شیاف استفاده میکردم خدا رو شکر بچه ش صحیح و سالم به دنیا اومد،ولی من همش به سقط فکر میکردم و تو گوگل میخوندم کسایی که شیاف گذاشتن و سقط کردن و بلاخره برا خودم پیش اومد

آره توکلت به خدا باشه و روش تمرکز نکن و فکرای بد نکن،من خودم اینجوری بودم همش به چیزای بد فکر میکردم ...

مرسی عزیزم🌹🌹

خدایاشکرت نینی اومد تو دلم🙏🙏🙏🙏😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز رفتم دستشویی ازم خون قرمز اومد وقتی سونو نرماله اخه این خونریزی از چی میتونه باشه😭😭😭

نگران نباش هیچی نیست عزیزم. فقط استراحت کن .واسه منم سونو نرماله اما بعضی روزا لکه بینی دارم. تو سونو هم هیچی معلوم نبود همه چیز نرمال بود. هماتوم هم نداشتم .خود دکترا هم دلیلشو نمیدونن. اما مامان و مادربزرگم میگن خیلی ها موقع پریودشون لکه بینی میشن .یا چند روز در ماه این اتفاق میافته براشون نگران نباش. کی باید بری ان تی؟؟

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏