2777
2789
عنوان

* ختم سوره ی حمد تقدیم به حضرت مهدی (عج) *

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 65 پست
تا کی باید خونده بشه زمان خاصی داره؟
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شادی جان بزرگی خواب دیدن که خود حضرت صاحب الزمان(عج) فرمودن که بگید من غریبم برام سوره ی حمد و بخونین! راز و رمزشو فقط خود حضرت میدونن ...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

ندا جونم زمان و تعداد محدودیت نداره خانومی...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

پس برای من 14 تا به نیت 14 معصوم بنویس انشاا.. که بیشتر می کنم ولی خوب حداقل این باشه برای باقیش خبرت می کنم
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
اطلس بانو جان تاپیک آرامش و دیدی؟! توش یه سری ذکر و دعا گفتم بای خوب شدن بین همسران .. شاید به دردت بخوره عزیزم...

نکنه آقامون خدایی نکرده مریض شدن؟
ندا واییییی من به این موضوع فکر نکرده بودم! تنم لرزید

آخی عزیزم ان شالله امام زمان برات دست به دعا بشن که تو ختم آقا شرکت کردی ... منتظر خبرای خوشت هستم عزیزم ...

سوگل سادات با دل پاکت برای من ودخملم دعا کن امروز دکتر بهم گفت احتمال زایمان زود رس داری
خدایا به حق علی اصغر امام حسین ( ع )نی نیمو برام سالم نگهدار ....برای سلامتی همه نی نی ها ومامانا صلوات............االهم صل علی محمد وال محمد
منم خیلی تو فکرشون رفتم عزیز دلم امیدوارم آقا جون همیشه سالم و تندرست باشید و سایه تون بالای سر تموم مردم جهان! کاش یه دعای سلامتی هم برای ایشون بخونیم
ندا جون لینک این تاپیک و گذاشته بودم تو یه تاپیک دیگه ، دیدم صاحب تاپیک پاک کرده!!!! ببین آقا چقدر غریبن!