fafar119 مدیر عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21875 عنوان برنج ایرانی چی بخرم ؟🍚🍚🍚🍚 | مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 43 پست سلام دوستای گلم برنج ایرانی خووب و خوش عطر چی بخرم ؟ما همیشه هندی خریدیم قراره دیگه از این به بعد ایرانی بخریم اما نمیدونم کدومش خوبه؟ رفتم دیدم چند نوع داره گیج شدم نخریدم خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰 1398/10/26 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafar119 مدیر استارتر عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21875 عزیزم میشه طرز پخت برنج هندیو دقیق بهم میگی؟؟ چن ساعت خیس بخوره و چقد تو اب بجوشع والا من فقط برای مهمون خیس میکنم از شب قبل اگه خیس شده باشه 10 تا 15 دقیقه شایدم کمتر کافیه تو آب بجوشه اما اگه خیسش نکنم 20 دقیقه باید بجوشه بازم باید تست کنی ببینی تا چه حد میخوای نرم باشه خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
مامی_آویناجونی عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 830 مرسی دوستان از کجا بدونم که برنج تازه نیست ؟اخه میگن کهنه باشه خوبه خودشون میگن دیگه کهنس یا تازه. یا روی کیسه نوشته.مال امسال تازه حساب میشه. برنج هاشمی از همه بهتره
بانو1 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1266 وای ماهم همیشه هندی میخریم،اخه ایرونی گرونه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود...... .
fafar119 مدیر استارتر عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21875 تو که خودت شاغلي چرا برنج هندي؟؟ اخه ميگن اصن خوب نيس البته ببخشيد ميپرسما آرررره خیلی خودمو سرزنش کردم چرا تا حالا این کار رو کردم جرا ایرانی نخریدم هندی همش ضررره خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
مریم_بانووووووو عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 10541 وای ماهم همیشه هندی میخریم،اخه ایرونی گرونه پاکستانی بخرین باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9326 والا من فقط برای مهمون خیس میکنم از شب قبل اگه خیس شده باشه 10 تا 15 دقیقه شایدم کمتر کافیه ت ... ياخدا چقد زياد بايد بجوشه عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
fafar119 مدیر استارتر عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21875 مررسی دوستای گلم مممنوننننم 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
مامی_آویناجونی عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 830 آوازه نخرید فقط خاک برسرشون آوازه برنجش هندی هست الکی میگن ایرانی
west_princess عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1483 ما برنج ایرانی عنبر بو میخریم هم قیمتش مناسبه هم خیلی خیلی خوش عطر و خوشمزس فقط دونه هاش تپل و کوچولوعه ولی خیلی خوبه امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
fafar119 مدیر استارتر عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21875 ياخدا چقد زياد بايد بجوشه آرررره لامصب مثل لاستیکه همین از جلو چشمم افتاده😥 خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
سکینه_لوپز عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 4471 برنج فقط هاشمی نیم دانه اش هم خوشمزس میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔 شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9326 آرررره خیلی خودمو سرزنش کردم چرا تا حالا این کار رو کردم جرا ایرانی نخریدم هندی همش ضررره خب خداروشکر که از پس خريدنش برمياينالحمدالله❤😍😍😍😍انشالله همه بتونن بخرن و کسي تو حسرت چيزي نمونه🙏 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤