2777
2789
عنوان

برنج ایرانی چی بخرم ؟🍚🍚🍚🍚

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 43 پست
عزیزم میشه طرز پخت برنج هندیو دقیق بهم میگی؟؟ چن ساعت خیس بخوره و چقد تو اب بجوشع

والا من فقط برای مهمون خیس میکنم از شب قبل 

اگه خیس شده باشه 10 تا 15 دقیقه شایدم کمتر کافیه تو آب بجوشه 

اما اگه خیسش نکنم 20 دقیقه باید بجوشه بازم باید تست کنی ببینی تا چه حد میخوای نرم باشه

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که خودت شاغلي چرا برنج هندي؟؟ اخه ميگن اصن خوب نيس البته ببخشيد ميپرسما

آرررره خیلی خودمو سرزنش کردم چرا تا حالا این کار رو کردم جرا ایرانی نخریدم 

هندی همش ضررره

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
والا من فقط برای مهمون خیس میکنم از شب قبل  اگه خیس شده باشه 10 تا 15 دقیقه شایدم کمتر کافیه ت ...

ياخدا چقد زياد بايد بجوشه

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

ما برنج ایرانی عنبر بو میخریم هم قیمتش مناسبه هم خیلی خیلی خوش عطر و خوشمزس فقط دونه هاش تپل و کوچولوعه ولی خیلی خوبه

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
آرررره خیلی خودمو سرزنش کردم چرا تا حالا این کار رو کردم جرا ایرانی نخریدم  هندی همش ضررره

خب خداروشکر که از پس خريدنش برمياين

الحمدالله❤😍😍😍😍

انشالله همه بتونن بخرن و کسي تو حسرت چيزي نمونه🙏

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤