2777
2789
عنوان

من تنهام بااینکه متاهلم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با خدا درد دل میکنم تو رخت خواب حس خوبیه اروم میشم از مجردیم سنگ صبورم خدا بوده دعارنمیکنم ولی حر ...

چقد خوب منم اینجوریم ولی گاهی چون بعضی وقتا اینقد حالم بد میشه ک حوصله حرف زدن و گریه کردنم ندارم و کل بدنم لمس میشه فقط دراز میکشم فکر میکنم ب گذشته و اینده

اوایل فکرمیکردم بخاطر بی پولیه این رفتاراش از پدرم خواستم ازمون حمایت کنه و بابام ی خونه 100 متری زد ب اسمم و گفت برید زندگی کنید و ی جهاز کامل و عالی هم داد بهم حتی همسرمم بارها گفته ک من خیلی ازش سرترم اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه باهام

اون میگه من از ی خانواده مرفه رفتم ب خانواده اونا زورکی دارم زندگی میکنم باهاشون ولی اصلا اینطور نیس من همسرمو دوس دارم ولی رفتاراشو درک نمیکنم

وااا وقتی اینو میگه ینی بهت نیاز دارم ینی متوجه نشدی. هروقت اینو میگه ی نیم ساعت بعدش بشین کنارش بغلش کن آروم ازش بپرس مشکلت چیه عزیزم بهم بگو ک حلش کنیم دوتایی اشتبا نکن اصلا تنهاش نذار زیادم نرو رو نِروش

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

وااا وقتی اینو میگه ینی بهت نیاز دارم ینی متوجه نشدی. هروقت اینو میگه ی نیم ساعت بعدش بشین کنارش بغل ...

اینکارو میکنم ولی اینقد اخم میکنه بهم ک جرات حرف زدن باهاش ندارم گاهی وقتا

اینکارو میکنم ولی اینقد اخم میکنه بهم ک جرات حرف زدن باهاش ندارم گاهی وقتا

اشکال نداره یواش یواش نرم میشه هروقت اخم میکنه بگو چرا اخم می‌کنی عزیزم بالبخند یا ببوسش اعصابش خورده بخدا نرم میشه اخلاقش

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره