2821
2789
عنوان

همکلاسی

603 بازدید | 32 پست

سلام خانوما یه موضوعی رو مطرح میکنم خودتون هم قضاوت کنید هم بگید من چه عکس العملی داشته باشم 

من دانشجوی ارشد و از همه کوچیک تر، و به شدت توجه ها رو من زوم شده چون 2 ترم رتبه 1 شدم پشت سرم حرف و حدیث زیادهدو با بچه ارتباط خوبی ندارم انگار منو میبینن دشمنشونو دیدن تو روم .. جون میگن و پشت سر هزار تا حرف

خلاصه از بین این دوستان همکلاسی تنها یک دختر دوستم باقی موند و ارتباطش با من صمیمانه تر بود 

البته اینم بگم که کلا شیشه خورده داره 

توی این مدت امتحانات شنیدم دو تا پشتم حرف جدید زدن توی این ترم آخری 

یکی از خبر ها این بوده که فلان امتحانو قانون برده با خودش زیر جا کتابیه صندلیش بود برمیداره از روش تقلب میکنه😂😑

هم خنده دار بود هم ناراحت کننده و عجیب که چرا باید همچین حرفی بزنن

چون با بچه ها حرفی نیستم حرفارو همین دوست صمیمیم میاد بهم میگه که اونا راجبت چی گفتن و اینم اول میگه فلانی میگه دیده تقلب کردی آره؟؟ گفتم وااا اون درس حالا چی داشت که بخوام قانون واکنم براش و همون اول خواستم برم به روی کسی که این حرفو زده بیارم گفت ولش کن ترم آخری ارزششو نداره دیگه اینارو نمیبینی گفتن اوکی

بعد خبر بعدی این بود که همین دوستم ظاهرا تقلب میکنه گوشی رو ازش میگیرن و کمیسیون میکنن براش، و همون موقع مراقبا میگن که از بچه هاتون گفتن ، من توی یک کلاس دیگه بودم با چند تا دیگه از بچه ها و هممونم پشت هم نشسته بودیم و من روحمم خیر نداشت تو اون کلاس چه خبره و برگمو زود دادم و رفتم خونه البته برگمو همراه یکی دیگه از بچه ها دادم و خداخاقفظی کردیم و رفتیم این مرده که با من برگشو داد کاملا دید که من رفتم خدافظی کردیم 

بعد همین دختره دوست صمیمیم شبش زنک میزنه میگه میدونستی امروز چی شد که کمیسیون کردن و ازین حرفا گفتم چه بد گفت همین آقائه که برگشو با من تحویل داد اون گفته که بچهدها میگن تو گفتی!!

گفتم وا کی این چرتا رو میگه من و آقای فلانی با هم برگمونو دادیم و اصلا من تو کلاست نبودم که خبر داشته باشم گوشی ازت گرفتن یا نه

گفت آره خودم گفتم نه با شکم به هر کی بره به تو نمیره تو دوستمی هم تو کلاسم نبودی 

بازم خواستم روبرو کنم با اون آقائه بگم تو شاهد بودی که باهم برگه دادیم خدافظی کردم رفتیم حداقل از من دفاع میکردی میگفتی واقعیتو

دوبازه دوستم بهونه آورد که ولش کن باز قضیه تقلبم به گوش استاد میرسه به هزار دردسر برام حلش کردن و اینا 

گفتم اوکی باز هیچی نگفتم

به شوهرم گفتم داستانو گفت این دختره دوستت که هی نمیزاره رو در رو کنی پ خودشه داره دروغ میگه

گفتم نه بابا این نمیتونه باشه امکان نداره 

تا اینکه امروز قبل امتحان یهو یادم اومد برگه ورود به جلسمو جا گذاشتم به همین دوستم گفتمو رفتم حسابداری دوباره برگه ورود به جلسه بگیرم که دیدم بستست و امور مالی بخم گفتن اونا رفتن واسه مراقب شدن پایین بیا من بهت گواهی میدم برو بشین و شماره دانشجویی و اسم و فامیلمو نوشت و یه برگه چاپی بهم داد کوچیک بود مثلا 1/4 برگه آچار

بردم سر امتحان 

حالا یه چیریم بگم که بدون اینکه دوستم بدونه جلو در کلاس امتحان اون دختره ای که میگفتن اون گفته که تو تقلب کردی از رو قانون بهش گفتم که یه لحظه من با شما کار دارم، دخترهدتعجب کردو حرفمو زدم که یه حرفایی به گوش من رسیده میگن شما این حرفو زده دختره حیلی تعجب کرد گفت من نگفتم بگو کی گفته معلوم کنم منم گفتم نمیدونم واقعا شما گفتی یادنه اما مهم اینکه فعلا اسم شمارو به من دادن اگر شما نیستی که اینو میگم هر کی گفته جرئت داشته یاشه تو روی من بگه نه که تو روی من، اینارو که میگفتم همین دوس صمیمیم با ترس وایساده بود کنار در یه سمت دیگه بهم میگهدای بابا چرا گفتی آخر منو رسوا میکنید تقلب من لو میره

اتفاقا مراقب همون حسابدار دانشگاه بود و برگمو دید گفت اشکال نداره بشین بعد من عادت دارم برگه ورد به جلسه رو میزارم رو زمین که یه وقت فکر نکنن تقلبه زیر دستمه 

وسط امتحان مراقبم خم میشه برگه رو برمیداره پشتشو تمیز میکنه تا میکنه میگه اینو باید تحویل من میدادی نه که رو زمین بزاری و با خنده گفت مال منه و گفتم عه نمیدونستم و با خنده رفت

بعد امتحان دوستم که پشت سرمم نشسنه بود هنوز تحویل نداده بود که من بعدش میرم خونه واینمیستم، توی راه بودم که دوستم زنگ میزنه همین دوست صمیمی میگه که عههه مراقب ازت تقلب گرفت؟؟؟ گفتم وا تقلب چیههه خوبه خودت دیدی برگه گواهبم بود گفت این باید میدادی به من نه که رو زمین بزاری و رفت 

گفت عههه من فکر کردم ازت تقلب گرفت کههههه گفتم نه و قطع کردو مشخص بود فقط داره فضولی میکنه 

تو راه بودم به این فکر کردم که خوبه این آدم پشت سر من بود همچین سناریویی بذای من ساخت که پس ازت تقلب گرفته 

دیکه اگه شک داشتمم با این حرف امروزش یقین آوردم که کار خودشه داشت تمام جدت بازیم میداده

امشب انگار متوجه شده بود که من فهمیدم کار خودشه بهم واتساپ پیام داد ...جان عزیزم

گفتم جانم و گفت هیچی عزیزم و یه قلب فرستاد 

متوجه شدم که میخواد لحن صحبتمو ببینه که دلخورم یا نه یا هنوز شکم بهشه یا نه

ببخشید اتفاقا طولانی بود نشد خلاصه بگم 

یا چند بار تیکه تیکه بگم 

حالا دوست دارم نظراتتونو بدونم که چه پیشنهادعاقلانه ای دارید در مورد واکنشم بهداین مورد و اینم بگم که فردا آخرین امتحانمو میدم و شفاهیه  سمیناره و همه بجه هارو باز فردا میبینم

😭😭😭😭

خیلی بود دختر

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

دو سه خط خوندم ولی خیلی رفتاراتون بچگانس

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم حال نداشتم تا آخر بخونم اما هیچوقت توی دانشگاه با کسی صمیمی نشو ، چون اونا رقیب شما هستن نه دوست

توی دانشگاه شوهرم استادمه اما هیچوقت با کسی دوست 

نشدم و کسی هم نفهمید چون به محض اینکه معدل الف بشی همه شروع میکنن از حسادت بهت تهمت میزنن چون میخوان عذاب وجدان نگیرن و حسرت نخورن

آره بچگانست فک کن همه سن بالائن اینجورین لطفا کامل بخونید تا آخرش

خب سن شناسنامه ای بالا لزوما به معنی سن عقلی بالا نیست!

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
گلم حال نداشتم تا آخر بخونم اما هیچوقت توی دانشگاه با کسی صمیمی نشو ، چون اونا رقیب شما هستن نه دوست ...

اشتباهم لین بود که فکر میکردم همه یه سنی لزشون گذشته بچه بازی ندارن

درسته بالا آوردن منو 1 سال و خوردیه