2777
2789
عنوان

دور و بر شما هم انقدر طلاق زياد شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما صدساله در حال طلاقیم

پدر بزرگ و مادربزرگم ۵۰ سال پیش طلاق گرفتن تا الان 

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
من فک میکنم اگه همه شهامتشو داشتن 80 درصد جدا میشدن

دقيقا 

به جز شهامت موقعيت جدايي ندارن خيلي ها 

همين ها هم اسير شدن قانون به نفع زن نيست 

پول ميخاد 

و بايد بتوني بعدش زندگي كني كه خيلي ها شرايطش رو ندارن 

بچه هم كه ميدن پدر

نه خیلی ، نسبت به چند سال قبل منظورته.؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

نتیجه چله و نذر گرفتن واسه ازدواج و بستن چشم موقع انتخابه😐😐😐مورد دیدم طرف معتاده .بی پول دست بزن داره .دختره میگه من پول و هیچی واسم مهم نیست فقط عشققققققق😑

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
معمولا شوهراي پولدار زناشون حاضر ب جدايي نيستن

همه چی از دور قشنگه 

پولداری ک دست بزن داره اخلاق خوبی نداره خیانت میکنه 

چ ارزشی داره پول بخوره فرق سرش 

امیدوارم هیچوقت نبینی خیلی سخته

دختری عکاس تا حدودی نقاش 😁
دقيقا  به جز شهامت موقعيت جدايي ندارن خيلي ها  همين ها هم اسير شدن قانون به نفع زن ...

قانون به نفع زنها نیست درست ، ولی استقلال مالی نداشتن خیلی از خانما ریشه در تفکر و تن پروری خودشون داره . بچه هم به پدر نمیدن 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد