2777
2789
عنوان

راهای زیبایییی....

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای ی بار بخور بابونه بعدش با آب سرد میشورم بعد از روش ماسک سدر و ماست میزنم .خیلی خوب میکنه روشن میکنه.ولی باید مثلا شب بزاری یا وختی ک نمیخوای جایی بری تا مجبور نشی صورتت چیزی بزنی دا .ی دوازده ساعت اینا کرم یا ضد آفتاب اینا چیزی نزن چون منافذت بازه

ماسک جوش شیرین چجور استفاده کنم روغن زیتنو بزنم موهام؟راسته میگن جوش شیرین پی اچ داره پوستو خراب میک ...

جوش،شیرین و سفیده تخم مرغ و روغن زیتونو قاطی کن تو ی ظرف دربسته تو یخچال نگهدار.تاثیر اینو همون بار اول میبینی.فقطططط قبل حمام استفاده کن.دستتم فشار نده.فقط ماساژ بده ده دقیقه کافیه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
یوقت روغن زیتون پوستمو تیره نکنه

ن بابا.والا من همیشه استفاده میکنم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
از امشب امتحان میکنم چقدش گلاب باشه چقدش اب 

من ی لیوان آب هست دوتا قاشق گلاب 

اون کانال اندازه ی دقیق نگفته بود‌فقط گفته بود هرشب قبل خواب ی لیوان آب ب همراه گلاب بخورید ک برای پوست خیلی خوبه.

ماسک جوش شیرین چجور استفاده کنم روغن زیتنو بزنم موهام؟راسته میگن جوش شیرین پی اچ داره پوستو خراب میک ...

پی اچ چیزی نیس ک بگی چیزی داره یا نداره هممممه چیز پی اچ دارن فقط کم و زیاد داره اگه زیاد باشه هم ضررش بیشتره

یکم جوش شیرین با یکم ابلیمو درحدی ک خمیر سفت بشه فقط روی جوش بزن بعد از 5 دقیقه برش دار و بشور جاشو خیلی زود جوش خوب میشه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>