2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار مشکوک

151 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من بی بی چک زدم 5 روز از پریودم گذشته ولی یه هاله خیلییییی کمرنگ ذره بینی داره بنظرتون مثبته یامنفی؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 5 ساله منتظرم

انشالله که باردار باشی استرس نداشته باش

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
راستی بی بی چک آمریکایی بگیر ایرانی بدرد نمیخوره / چون من پنجاه بار خریدم تجربشو دارم

داروخونه ها فقط مدیکور دارن🤦🏼‍♀️ دیجیکالا هم تموم کرده مارکا دیگه رو ☹️

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
داروخونه ها فقط مدیکور دارن🤦🏼‍♀️ دیجیکالا هم تموم کرده مارکا دیگه رو ☹️

آهان عزیزم من چندسال پیش میخریدم الان رو خبر ندارم دختر مبعداز هفت سال بدنیا اومدش الان ۱۳ سالشه

آهان عزیزم من چندسال پیش میخریدم الان رو خبر ندارم دختر مبعداز هفت سال بدنیا اومدش الان ۱۳ سالشه

عزیزم خدا حفظشون کنه 

باز تا چندماه پیش پیدا میشد

الان همه جا مدیکور🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
عزیزم خدا حفظشون کنه  باز تا چندماه پیش پیدا میشد الان همه جا مدیکور🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

قربونت برم ولی هستی بهت قول میدم عزیزم ولی چند روز صبر کن بعد برو آزمایش / یه آزمایشگاه خوب برو حتما / مراکز دولتی چرتن نرو