2777
2789
عنوان

چه کنم ؟؟! کمکم کنین

207 بازدید | 24 پست

سلام . تو فروردین عروسیمه نمیدونم بگم عروسی میخوام یا فقط یه مهمونی کوچیک ؟؟

میدونین که خرج خیلی زیاده .. به نظرتون نگیرم تو دلم میمونه ؟؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منكه گرفتم پشيمونم نيستم تو عمرت يباره نگيري حسرت باهاته من مراسم عقد نداشتم هنوزم هنوزه ناراحتم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بگیر حتما بعدا فیلم و ایناتونو نگاه میکنی کیف میکنی😍😍بعدها تو زندگی یکی عروسی بگیره حسرت میخوری همش جشن خودت رو با عروسی بقیه مقایسه میکنی از من به تو نصیحت رعایت مردارو نکنین و تا میتونین ولخرجی کنین

ی مهمونی کوچیک بده اخر شی هم لباس عروس بپوش

هم صرفه جویی کروی هم کادوهات رو جمع کردی هم تو دلت نمی مونه

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

بستگی به وضع مالی شوهرت داره.اگه قراره الان جشن بزرگ بگیری و بعد عروسی به خاطر قسط و بدهی سختی بکشی نگیری بهتره.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

نه بابا عروسی واسه خود آدم همش استرسه

فقط سیرکردن شکم همسایه و فک وفامیله جمع کنید برید مسافرت عشق و حال دنیارو کنید چندروز بعدشم با لباس عروس برید آتلیه عکس بندازید تا حسرتش نمونه رودلتون😌