2777
2789
عنوان

چه کنم ؟؟! کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوس دارید که عکس با لباس عروسی و اینا داشته باشین که میتونین با شوهرتون برین فرمالیته . یعنی یه لباس کرایه کنید و یه آرایش مختصر و برین فضای باز عکس بگیرن ازتون. ولی اگه دوست دارین خونواده و نزدیکاتون تو خوشحالی تون سهیم باشن میتونین یه مهمونی کوچیک بگیرین و نزدیکارو فقط دعوت کنین.

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...

آجیا، من چند ساله از استان خودمون اومدیم یه استان دیگه که تقربیا 6الی7 ساعتی فاصله هست، اصن تجربه ازدواج و اینا تو خانواده فعلا نداریم، بنظرتون عروسی باید چطور بگیریم؟؟؟ یعنی فایلامون از شهر دیگه باید بیان یا عروسی مختصر باید بگیریم؟؟ 

❤️🧡الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ***موفقیت در کنکور هم  هدفمه طی یک سال*** میخواماستاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر  خدایا از تو میخوام که  قدرتشو بهم بدی تابتونم انجامش بدم پس کمکم کن که بتونم***خدایا چگونه تورا بخوانم حال انکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم حال انکه تو تویی.**** الاهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم***
آجیا، من چند ساله از استان خودمون اومدیم یه استان دیگه که تقربیا 6الی7 ساعتی فاصله هست، اصن تجربه از ...

میشه خانمایی که راه دور ازدواج کردن بگن چطور بود شرایط و چکار کردن خلاصه؟؟؟ 

❤️🧡الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ***موفقیت در کنکور هم  هدفمه طی یک سال*** میخواماستاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر  خدایا از تو میخوام که  قدرتشو بهم بدی تابتونم انجامش بدم پس کمکم کن که بتونم***خدایا چگونه تورا بخوانم حال انکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم حال انکه تو تویی.**** الاهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم***
آجیا، من چند ساله از استان خودمون اومدیم یه استان دیگه که تقربیا 6الی7 ساعتی فاصله هست، اصن تجربه از ...

عروس ما همین شرایطو داره خانواده خودش توی شهرشون حنا بندون گرفتن مهمونای خودشونو دعوت کردن . ما هم اینجا شام دادیم به فامیلای خودمون . خانواده عروس داماد توی هر دو مراسم بودن 

عروس ما همین شرایطو داره خانواده خودش توی شهرشون حنا بندون گرفتن مهمونای خودشونو دعوت کردن . ما هم ا ...

اجی اینی که گفتی واسه مراسم عروسی بود؟ بعنی عروسی گرفتین؟