2777
2789

سلام بچه ها پسر من ۲۰ روزش شبها کولیک داره از ۱۲ تا ۳ همش گریه میکنه میشه اونایی هم که مثل من بچه این طوری دارن راهنماییم کنم چکار کنم از دردش کم بشه من توی این تایم اصلا به پسرم شیر نمیدم اما احساس میکنم خیلی گرسنه اش هم میشه دکتر بردم قطره سایمتکون بهش داده خیلی تاثیری ندیدم دلم واسش کباب به خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کولیکیز از داروخونه بگیر بده  شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده  وصبر کن خواهر

کولیکیز بهش میدادم دکتر گفت به خاطر رازیانه داره چون زردی داره بهش نده بهش ای کولیک گات یا همون سایمتکون داده

بچه های کولیکی با صدای جاروبرقی و سشوار اروم میشن

اتفاقا مامانم صدای سشوار وجاربرقی رو از اینترنت دانلود کرده بود میزد خواهرم اروم میشد

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

دختر منم کولیک داره الان ۶۴روزشه اولاش خیلی سخت بود دخخر منم تا ۳شب جیغ میزد پدی لاکت گرفتم با کولیکز خوب شد دوباره شروع شد الان رفلاکس گرفته بردم دکتر چند روز دارو میخوره خوب شده راحت میخوابه

برای کولیکش بعد ۴۰روزگیش درس میشه عیبی نداره فقط بعلش کن راهش ببر بزار تو گهواره صدای اب دانلود کن براش بزار یه مدت بعد خوابش درس میشه الان دختر من کل شب خوابه