پیاز رو تفت بده بعد گوشت رو اضافه کن و تفت بده رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه فلفل ی کوچولو دارچین ادویه گوشت و ی قاشق اب زعفرون بریز و تفت بده بعد لپه خیس خورده رو اضافه کن و رب گوجه ت رو و ی گوجه هم رنده بزن و خوب سرخ کن بعد اب جوش اضافه کن و بزار گوشت بپزه ی سیب زمینی خورد کن بزار تو خورشتت وقتی پخت در بیار له کن و دوباره برگردون تو خورشتت تا مش بشه گوشتت که تقریبا پخت بسته به خورشتت بامیه یا بادمجان سرخ شده اضافه کن و بزار جا بیفته و ده دییقه قبل از خاموش کردن شعله ی قاشق رب انار و نمک اضافه کن