2777
2789

حال ندارم کاش میشد ویس داد

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ:پیاز و با مرغ میزاری سرخ شه نمک و فلفل و هویج و یه کم آبلیمو و زردچوبه و رب می‌ریزی زیرش رو کم میکنی بپزی از سر سرخ میکنی تو روغن و با گوجه و سیب زمینی چی) سی سرو. اگر داخل مرغ ازبوی فلفل خشت میاد یه کوچولو بنداز 

گفتم هندونه بزارم باکدبانوک نمیان لهنتی آ😁😂

آره دقیقا منم به همین فکر کردم 

منم گول خوردم 

خودمم لهنتی ام با همین طرز فکر اومدم 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

کرفس،.اگر با مرغ میخاهی پیاز داغ و مرغ سرخ میکنی و کرفس رو می‌ریزی داخلش یه کم سرخ شدو به آب افتاد توش فلفل و زردچوبه و خواستی خیلی کم رب میزنی و یه کم آب می‌ریزی زیرش شعله پخش کن بزاری خیلی با حال میشه 

پیاز رو تفت بده بعد گوشت رو اضافه کن و تفت بده رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه فلفل ی کوچولو دارچین ادویه گوشت و ی قاشق اب زعفرون بریز و تفت بده بعد لپه خیس خورده رو اضافه کن و رب گوجه ت رو و ی گوجه هم رنده بزن و خوب سرخ کن بعد اب جوش اضافه کن و بزار گوشت بپزه ی سیب زمینی خورد کن بزار تو خورشتت وقتی پخت در بیار له کن و دوباره برگردون تو خورشتت تا مش بشه گوشتت که تقریبا پخت بسته به خورشتت بامیه یا بادمجان سرخ شده اضافه کن و بزار جا بیفته و ده دییقه قبل از خاموش کردن شعله ی قاشق رب انار و نمک اضافه کن