2777
2789
عنوان

عروسی برم یا نه

389 بازدید | 29 پست

دختر خالم عروسیش اخر اسفند یا اول فروردینه قطعی نیست چه تاریخی ولی همون حدوده

عروسش شهرستانه و با اینجا سه ساعت فاصله داره

بعد خالمم برا عروسیم نیومد عقدم اومدا ولی عروسی نیومد نتیجه هم هیچی پاتختی نداد ک بخوام پس بدم.

حالا موندم برم عروسیش یا نه  چون بخوام برم رگیر لباس و شییون  میکاپم هستم  ک باید برم ارایشگاه پیدا کنم توی اون شهرستان برنامه هامو اوکی کنم

اخه میگم برم شب چبکار کنم؟ چون فقط خانواده دوماد از اون شهرستانن اخر شبم ک نمیشه بیایم تو جاده.

بچمم کوچیکه یکساشه

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو اگه اذیتی نرو جشنو ادم میره خوش بگذرونه .اگه م بهش بدهکاری بعد دختره رو دعوت کن کادو بده 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎