2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم چرا اینجوریه 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 56 پست
چه اشکالی داره من ذوق میکنم کسی از سلیقه مو خوشش بیاد خودم ادرس میدم بره بخره

تو رو نمیگن عزیزم زیر زیرکی این کارو می‌کنن

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
خوش به حالت تو خوشبختی به خدا 

جدی 

چی بگم والا اولا کلافه بودم چرا نمیبینمشون بعد رفقا گفتن برو خدا رو شکر کن کم میبینیشون 

شمام حساس نشو ببین چقدر انتخابات درسته و سلیقه ت خوبه که تو کفته ببینه چی میخری بدوه بره بگیره😉😄😄😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه چیزی نیس جاریه من خونشو عین خونه من تعمیر کرد کابینت پرده کاغذ دیواری 😕😕☹☹

جاریا که کلاهمشون هسودن منم هرکاری کنم جاریم پشت سرم تکرارمیکنه انقدرحرصم میده😖

صبراوج احترام به حکمت خداست...
والا همه جور ه اذیتم کردن و زندگیم حسودی کردن  خوبه حالا هر مدل وضعش از متر بهتره

همسر من بهشون تذکر داده که فلانی یعنی من خوشم نمیاد عین همونی که میخرمو بخرن اونا هم رعایت میکنن 

جدی  چی بگم والا اولا کلافه بودم چرا نمیبینمشون بعد رفقا گفتن برو خدا رو شکر کن کم میبینیشون&n ...

به خدا خوشبختی من یه بار میبینم تا یه هفته سر دردم 

تو رو نمیگن عزیزم زیر زیرکی این کارو می‌کنن

مثبت نگاه کن خانومی

اینکه خوش سلیقه ای و الگو

اتفاقا این مساله میتونه بهت کمک کنه که روز به روز پیشرفت کنی و بهتر باشی

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مثبت نگاه کن خانومی اینکه خوش سلیقه ای و الگو اتفاقا این مساله میتونه بهت کمک کنه که روز به روز پی ...

ایشالا اگه بزارن 

وای من باشم میمیرم 

بخدا به مادرشوهرم گفتم چرا اینجوری میکنه باور کن میخام خونه ی سال تعمیرمو عوض کنم برم ی خونه بخرم ی مدل دیگه تعمیر کنم 😣شایدم واقعا اینکارو کردم 

پسرم =دنیام😘😍

خیلی رومخه اینکار ولی خب حتما خوش سلیقه ای که تقلید میکنه من و دوتا از دوستام خیلی اوقات میشه سه تا پالتو یه جورمیگیریم انقدر حال میده 😄😄😄

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش

بذار به حساب اینکه شما خوش سلیقه ای و از سلیقت الگو برمیداره، شاد باش حالا خواهرشوهر بهتر از جاریه، من جاریم اینجوریه، یه بار رفتیم مولوی پارچه بگیرم وقتی گرفتم اونم دقیقا مثل پارچه من ولی رنگ دیگشو گرفت، فکر کن جلوی خودم  منم گفتم به به این سلیقه 

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
بخدا به مادرشوهرم گفتم چرا اینجوری میکنه باور کن میخام خونه ی سال تعمیرمو عوض کنم برم ی خونه بخرم ی ...

ولش کن بابا 

حداقل وسایلاتو عوض کن 

سلیقه تو قبول داره وخودش قدرت انتخاب نداره بیخیالش... 

دلت براش بسوزه گناه داره بلد نیست خودش تیپ بزنه توالگوشی...

ناراحت نشو

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍