2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم چرا اینجوریه 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 56 پست
به خدا خوشبختی من یه بار میبینم تا یه هفته سر دردم 

حالا این سری که یه چی گرفتی یه خنده زیرکانه بزن بگو فلانی جون اینو این سری خریدم فلان رنگ و بهمان رنگشم داشت خواستی بری زودتر بروووو بگیر که رنگ زاقارتاااش مونده 😂😂😂😂😂 دیگه جرات نمیکنه بره بگیره

بذار به حساب اینکه شما خوش سلیقه ای و از سلیقت الگو برمیداره، شاد باش حالا خواهرشوهر بهتر از جاریه، ...

خخخخ خوب گفتی 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این سری که یه چی گرفتی یه خنده زیرکانه بزن بگو فلانی جون اینو این سری خریدم فلان رنگ و بهمان رن ...

اره حتما این روشم امتحان میکنم 

خیلی رومخه اینکار ولی خب حتما خوش سلیقه ای که تقلید میکنه من و دوتا از دوستام خیلی اوقات میشه سه تا ...

آدم با دوستش‌ دوس دازه ولی خواهر شوهر ن 

جاریا که کلاهمشون هسودن منم هرکاری کنم جاریم پشت سرم تکرارمیکنه انقدرحرصم میده😖

خواهرشوهرم میگه رو صفحه گوشیش هم عین ژست تورو گرفته و عکس گرفته گذاشته میگه هی میدیدم فکر میکردم عکس توعه😂😂دقت کردم دیدم فقط چهرش اونه حتی لباسشم مث توعه😁خداروشکر دورم ازش🙄🙄

پسرم =دنیام😘😍
آدم با دوستش‌ دوس دازه ولی خواهر شوهر ن 

خدایا شکرت من خواهر شوهر ندارم 😄

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش

من اصن نمیتونم درک کنم چرا ی سری ها از این مساله ناراحت میشن، چون من واقغا خوشحال میشم از اینکه بقیه از چیزی ک خریدم انقد خوششون اومده ک واسه خودشونم میخرن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

مال منم اینطوریه حتی مبل گرفتیم اومد خونمون فرداش رفت از مال من سفارش داد .لباس بخرم ببینه تنم نیره پیدا میکنه و عکسش برام میده میگه این از مال توه خریدم.یا چیزی بخرم مثل پارچه میگه عکسشو برام بفرست بخرم ازش..روانی شدم