2777
2789
اینجا؟؟؟؟؟؟؟!!!!! شاید جزو اولیای الهی باشن!!!!!!!! والا من با هر کی برخورد کردم اینجاهشتشون گرو ن ...

تعبیرخاب کاری به اولیای الهی بودن نداره هرکدوم ازماحداقل چیزایی تعبیرایی خوندیموووشنیدیم درموردخابهایی که دیگران دیدن یاخودمون دیدیم 

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیرخاب کاری به اولیای الهی بودن نداره هرکدوم ازماحداقل چیزایی تعبیرایی خو ندیموووشنیدیم درموردخابها ...

عزیزم علم تعبیر خواب خیییلی حساس و پیچیدس....

چیزیه که باید خدا به ادم عنایت کنه....

ایه قران هستش که حضرت یوسف در مورد تعبیر هایی که انجام دادن میگه علمی هستش که خدا به من داده....

اگه منظورت اون چیزای عامیانه هستش که خیییییلی کلیه و فعل و انفعالاتی که تو عالم‌ مثال در خواب واسه هر کس پیش میاد مثل اثر انگشت فقط مخصوص به اون شخصه و کسی که تعبیر میکنه باید خییییلی خبره باشه.....

برای همین هستش که بزرگان توصیه میکنن به خواب نباید اعتناکرد چون خواب افراد عادی حجتیت نداره.......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!