2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد دسر پان اسپانیا😋

95 بازدید | 6 پست

سلام ، روزتون بخیر

بچه ها من چندباری این دسرو درست کردم خوشمزه میشه، منتها دقیقا نمیدونم نسبت اون کرم به بیسکوییت و گردو چقدر باید باشه؟! یه بار کرمشو زیاد میریزم یه بار بیسکوییت و گردوشو

کدومش درسته؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

من جای بیسکوییت موز و گردومیدارم خیلی خوشمزه میشه بیسکوییت خمیرمیشه نذاری بهتره

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر یکی دو سانت کرم که ریختی یه لایه نازک هم گردو خرد شده بریز

یعنی اصلا بیسکوییت نذارم؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
من جای بیسکوییت موز و گردومیدارم خیلی خوشمزه میشه بیسکوییت خمیرمیشه نذاری بهتره

من تا حالا بدون بیسکوییت درست نکردم،خب موز و گردو رو چقدر بریزم؟ میخوام تو ظرف بستنی خوری درست کنم بنظرتون دو لایه کرم یه لایه گردو و موز خوبه؟

یعنی اصلا بیسکوییت نذارم؟

چرا بزار

من یه بار قبلا درست کردم واسه همین زیاد یادم نیست

گردو رو یه لایه نازک بریز

بیسکوییت لایه اش ضخیم تر باشه مثلا به ارتفاع نیم سانت

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا بزار من یه بار قبلا درست کردم واسه همین زیاد یادم نیست گردو رو یه لایه نازک بریز بیسکوییت لای ...

مرسی عزیزم از راهنماییت و وقتی که گزاشتی🌹🙏🏻