بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من از دمنوش کابوگا و لائوراماری ایشون استفاده کردم هم لاغر شدم و هم مشکلات گوارشی و معده م حل شد. الان دارم دنبالشون میگردم . با شماره ای که ازشون دارم هم تماس می گیرم، پیغام هم میذارم ولی متاسفانه پیداشون نمیکنم.
خیلی نیاز به دمنوش ها دارم. هم من و هم تعدادی از دوستام که اونها هم استفاده کردن
روی این قفل نوشتند دعا می خواهد / من سپردم به خودش هرچه خدا می خواهد...
عزیزم ازکجاگرفتی این دمنوشها؟اصلاچی هست؟ میشه یکم توضیح بدی من هم چاقم هم مشکل معده یبوست دارم خوب ...
عزیزم من هم دقیقا مشکل یبوست داشتم و عمل هم کردم. دمنوش های گیاهی هست که خود پروفسور متین اونهارو درست میکنه و مریض ها و طرفدارهای خاص خودش را داره. من حضوری رفتم پیششون و ازشون گرفتم. تا اینکه آخرین بار 3 ماه پیش بود که ازشون دمنوش گرفتم که دیدم یه خانمی هم همکارشون شده بودن. بیشتر ماه ها در سال ایشون آلمان هستن. سنشون حدود 80 و خورده ایه. برادرشون هم دکتر محمود متین جراح زنان بودن که خیلی معروف بودن و الان فوت کردن.
روی این قفل نوشتند دعا می خواهد / من سپردم به خودش هرچه خدا می خواهد...