2777
2789
عنوان

خسته شدم از خونمون

195 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ما اجاره خونه نمیدیم چون پدرم خونه بهمون داده ولی خیلی قدیمیه 

یه چند روز موتور خونه مشکل داشت و خونه سرد بود مجبور بودم میرفتم خونه مامانم شبا میخوابیدم 

حالا دیشب برق اتصالی کرده بود از ترسم تمام وسایلم رو از برق کشیدم 

ولی چون آشپزخونم خیلی کوچیکه ماشین ظرفشویی و لباس شویی رو نتونستم بکشم مجبور شدم کلا فیوز برق رو قطع کردم یخچالم پر مواد غذاییه همچی تازه خریدم دل شوره دارم خراب بشن همون جوری ول کردم اومدم سرکار 

شوهرم هم کار واجب داشت رفت گفت برم کارم رو انجام بدم بعدش برم دنبال برق کار 

نمیدونم از اینکه خونه داریم خوشحال باشم یا از این وضعیتش ناراحت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونمونو دوستندارم ولی فعلا باید بمونیم تا ی پول خوب جور کنیم خونه ی دلخواهمونو بگیربم سعی کن بهش فک نکنی😑

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

خدا رو هزاربار شکر کن اجاره نشین نیستی. من 7 سال مستاجری کشیدم. خدا رو شکر خیلی سخت نگذشت اما هر چیزی میخواستم بخرم همش میگفتم خونه خودم معلوم نیست بهش بیاد

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

استارتر عزیز کلید مینیاتوری مجزا نداره برقتون؟ اگه دیده باشین چندتا مینیاتوری میزارن برای قسمتهای مختلف. اگر داشته باشین که اون قسمت که اتصالی میکنه میپره اگر هم ندارین که خب برق کلاً قطع میشه و جای نگرانی نیست. حتی الامکان برای وسائلتون محافظ بذارین. فقط یادتون باشه محافظ کامپیوتر نگیرین واسه یخچال و ماشینها و تی وی

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود