2777
2789
عنوان

بی بی چک

474 بازدید | 58 پست

مامانای خوشگل الان و آینده 👧 کمک ❤

من 17 روز از تزریق hcg میگذره . از شب 16 هر شب شیاف پروژسترون استفاده میکنم. روز 30 سیکلمم هست . 27 سیکل موعدم بود که کمرم شل شد حالت پریودی شدید داشتم که رفتم ببخشید دستشویی فقط ترشح کرمی غلیظ داشتم . امروز صبح بی بی چک گذاشتم اول منفی بود تا اومدم دستمو شستم دیدم خط دومش داره هاله می اندازه بعد از 5 دقیقه اونم خیلی کمرنگ بود .

رفتم بعد از نیم ساعت برگشتم دیدم کامل هاله انداخته و مشخصه ولی کمرنگه .. ترسیدم به همسرم بگم واقعی نباشه حالش گرفته بشه . یکساله اقدامیم و کم تحرکی اسپرم مشکلمون هست

به نظرتون میشه بهش دل بست ؟؟؟؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدار فردا بزن اگه هاله پررنگتر شد هستی.

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم

منم شرایطم مثل شماست

معلوم نیست کی موعدمه

ماه قبل بیست و پنج روز قبلترش۳۰روزه بودم

الان نمی‌دونم باید چیکار کنم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

ایشالا که باشه عزیزم

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
اره میشه عزیزم  عکس بی بی چک بزار ذوق کنیم چرا ازمایش نمیری

دکترم گفت بعد از 5 روز تاخیر بیا . قبلش آز نده اگه بتات پایین بود اذیت نشی . ماه پیش بتام پایین بود یهو پری شدم خیلی بهم سخت اومد

منم شرایطم مثل شماست معلوم نیست کی موعدمه ماه قبل بیست و پنج روز قبلترش۳۰روزه بودم الان نمی‌دونم ...

منم بین 27 تا 31 هستم اما اکثرا 29 روزه پری میشم . دکترم گفته 5 روز تاخیر داشتی بیا که نمیدونم 5 روز رو از کی حساب کنم

منم بین 27 تا 31 هستم اما اکثرا 29 روزه پری میشم . دکترم گفته 5 روز تاخیر داشتی بیا که نمیدونم 5 روز ...

من آمپول پروژسترون زدم نهایت تا پنج شنبه بعد باید پریودشم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش