2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی

112 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم داخل مشهد برای خرید خوراکی های مخصوص مشهد مثل زرشک و ...کجا خوبه که نزدیک حرم باشه ؟

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...

حسینی🙄

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابان مصلی پره از خاربار فروشی هایی که همه چی برای فروش به صورت کلی و جزیی دارن 

باقیمتای خوب و اجناس تازه

برو اونجاهرچی خواستی گیرت میاد عزیزم

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

عزیزم نزدیک حرم سعی کن خرید نکنی چون گرون حساب میکنن باهات

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔
کجاست ؟

من که شعبه وکیل آبادش میرم ولی شعبه دیگه اش میدان توحید تو نت بزنین میاد ادرسش 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
بازاررضا

نه بنداز بنداز بازار رضا 

خیابان مصلی پره از خاربار فروشی هایی که همه چی برای فروش به صورت کلی و جزیی دارن  باقیمتای خوب ...

نزدیک حرم؟ 

جنساش مطمئن خوبه؟

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
نزدیک حرم؟  جنساش مطمئن خوبه؟

اره عزیزم نزدیک حرمه...

جنساشم خوبه چون کل فروشن زود به زود تموم میشه جنساشون 

ولی تو بازم موقع خرید دقت کن و خوب بررسی کن که سرت کلاه نزارن

همههه چی اونجاهست به جز گوشت

توصیه م اینه که مواد بهداشتی و شوینده و خواروبار رو ازاونجا بخری اما لوازم خونه رو از پنج راه پاساژ امین یا بازار بلور بخر هم جنساش به روزه هم ارزونتره

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی