2777
2789

رپ نباشه فقط...ممنونم

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
اهنگ یار ابدی از حسین منتظری محشره

ته فدا🌹

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم  ی اهنگ  شاد و خوشگل میخوام  کلیپ کنم رو عکسادخترم  کسی نداره

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
شلوار پلنگیو دان کن

خا  😆

دلمو بردی مهراد جم

دلبرخوش خنده ی من سینا درخشنده

ازخوشی میمیرم.بابک جهانبخش

شهرآشوب .رضاصادقی

ای وای .جمشید.

پاشوبیا.سینادرخشنده

با دستت آروم موهاتو جمع کن.خواننده ش نمدونم فقط گوش کردم یه جا

مجتبی دربیدی هم اهنگای قشنگی داده شاد

الهی و ربی من لی غیرک
اهنگه ای وای جمشید

ممنونم عزیزدلم😙😍😍😍

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

زیبای چش سفید شهاب مطفری

اسم تو چی داره علی یاسینی👌👌👌

اگخ اهل اهنگای غمگینی احمد سلو اهانگهای جدیدش قشنگن.دمت گرم. بعل.میترسیدم....

ن خواب راحتی دارم نه مایلم ب بیداری😔