2777
2789
اینم نمای نزدیک

وای

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
اینم‌10 ثانیه وقت داشته تصمیم بگیره بزاره عکسو و الان‌گزاشته دیگ‌فایده نداره

😂😂😂😂

عالیس در سرزمین معمولی هستم                                آرزو میکنم خدا به زندگیه تک تکون ارامش و رحمت عطا کنه                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کوچیک😂😂😂😂

تو یه عکس دیگم همین بودن وایسا اونم پیدا کنم بذارم 😬اون با لباسه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
گذاشتم ببین

وااای چجوری اینجوری عکس گرفتههه

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
بنظرت چرا اینکارو کرده؟

بنظرم اشتباه گذاشته بنده خدا حتما خواستع عکس صفحه مشکی بزاره حواسش نبوده

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
وااای چجوری اینجوری عکس گرفتههه

والا فک کنم گرمش بوده لخت شده شدهههه دیگه😂

عالیس در سرزمین معمولی هستم                                آرزو میکنم خدا به زندگیه تک تکون ارامش و رحمت عطا کنه                                                         

بابا کمتر سیاهمون کنن .....کی میاد لخت شه عکس سیاه بفرسته ؟؟

سیاه لخت و با لباس چه فرقی میکنه ....؟؟؟با لباس مینداخت 

اصلا عکس سیاه این مدلی چه به دردش میخوره ؟؟؟

تو گالری داشته ؟؟؟خب اگه برا خودش گرفته چرا لخته و سیاه معنی نداره ؟؟؟ 

بعد که فهمیده چرا بر نمی داره....اسگل کرده همرو

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

برندار بزار ببینیم ما که اینستا نداریم

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
مگه میشه اخه 😳

اره یه عکس تاریک بود ک زوم کنی روش معلوم میشه حتما حواسش نبود

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂