2777
2789
عنوان

اگزما

246 بازدید | 7 پست
بچه ها من در ناحیه دستم دچار اگزمای پوستی هستم دکتر هم رفتم از این کرمهای ترکیبی بهم داده ولی خوب نشدم شما ها راهکاری بلدید بهم بگید دیگه نمی دونم چکارکنم ؟
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پماد و کرم بتامتازون زدم خوب شد. روزها که هی دستمو می شستم کرم که رطوبتش بیشتره. شب ها هم پماد. قشنگ دستمو چرب و چیل می کردم صبح پوستم همه رو جذب کرده بود. فکر کنم سه تا تیوب زدم خوب شد. الان بدون دستکش کار می کنم
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
من یه بار پمادش رو از داروخانه گرفتم دکترش خیلی ترسوندم که زیادش خوب نیست و از این حرفها.حالا پمادش رو دارم استفاده کنم کاش خوب بشه
سلام. من به مدت 7سال اگزما دست داشتم خیلی دکتر رفتم ولی همین پمادها رو میدادن که مصرف طولانی مدتشون بدتر میکنه.تنها کرمی که به من کمک کردkamillen korperbutter و وازلین بود.خیلی خیلی راضی ام.پوستم 95%خوب شده. ایشااله به شما هم کمک کنه.
یکتا جان یه دنیا ممنونم من فعلا وازلین استفاده میکنم ولی حتما این کرمی رو هم که گفتی استفاده میکنم پوستم خیلی بد شده خجالت میکشم بدون دستکش نخی جایی برم .کاش برای من هم خوب باشه